fbpx

Un interior relaxant cu un design minimalist pentru un spatiu de doar 40 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

​Aceasta amenajare ne-a convins a fi una speciala inca de la prima “poza”. Un camin decorat simplu nu inseamna neaparat banal, el fiind definit mai degraba functional modern si actual. Creativitatea detaliilor introduse in decor, ferestrele inalte si continuitatea cromatica sunt punctele de atractie ale acestui spatiu de doar 40 mp.

Deschide Galeria

Beneficiarii, un cuplu tanar, si-au dorit un apartament cu functiuni bine delimitate, un echilibru intre practic si estetic si un ambient calm si seren. 

Accesoriile si micile detalii fac diferenta in aceasta amenjare si completeaza armonios decorul, iar atentia la texturi se materializeaza prin confortul obtinut.

Amenajare in plan deschis

Bucataria compacta si ordonata are un  mobilier simplu dispus pe o singura latura. Senzatia de spatialitate este data de lumina naturala ce patrunde din belsug prin perdeaua usor transparenta. Tot aici regasim si locul de luat masa care mai are si rolul de a delimita vizual zona de gatit de living. Pentru iluminatul artificial s-au folosit spoturi montate pe tavan.

Living-ul pastreaza tematica abordata in restul amenajarii si are 2 functiuni principale: zona de socializare/relaxare si zona de lucru – delimitata vizual la nivelul peretului. Cromatic predomina tonuri placute de gri ce sunt acompaniate de accente de culoare discrete la nivelul pernelor si a obiectelor decorative. Piesele de mobilier nu incarca spatiul, ci sunt exact ce trebuie pentru nevoile cuplului. Tematica naturii isi face simtita prezenta discret prin introducerea plantelor decorative.

In dormitorul matrimonial amenajarea s-a concentrat pe obtinerea unui ambient placut si relaxant. Avand la dispozitie un spatiu mic, totul a fost gandit minutios pentru a putea integra mobilierul necesar unui locuit confortabil. Tablourile tematice ofera o nota personala camerei iar cele 2 noptiere incadreaza si scot in evidenta patul tapitat. 

Simpla cu accent pe functional si luminoasa – asa putem descrie baia in 2 cuvinte. Albul este omniprezent si este bine pus in valoare prin intermediul iluminatului artificial.

Rezultatul este o amenajare cu forme clare, cu spatii de depozitare suficiente pentru nevoile celor 2 tineri si foarte echilibrata din punct de vedere cromatic.

Designer – TL-Design

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...