Un interior relaxant cu un design minimalist pentru un spatiu de doar 40 mp

​Aceasta amenajare ne-a convins a fi una speciala inca de la prima „poza”. Un camin decorat simplu nu inseamna neaparat banal, el fiind definit mai degraba functional modern si actual. Creativitatea detaliilor introduse in decor, ferestrele inalte si continuitatea cromatica sunt punctele de atractie ale acestui spatiu de doar 40 mp.

living monocrom cu coltar si bucatarie deschisa
Deschide Galeria

Beneficiarii, un cuplu tanar, si-au dorit un apartament cu functiuni bine delimitate, un echilibru intre practic si estetic si un ambient calm si seren. 

Accesoriile si micile detalii fac diferenta in aceasta amenjare si completeaza armonios decorul, iar atentia la texturi se materializeaza prin confortul obtinut.

Amenajare in plan deschis

Bucataria compacta si ordonata are un  mobilier simplu dispus pe o singura latura. Senzatia de spatialitate este data de lumina naturala ce patrunde din belsug prin perdeaua usor transparenta. Tot aici regasim si locul de luat masa care mai are si rolul de a delimita vizual zona de gatit de living. Pentru iluminatul artificial s-au folosit spoturi montate pe tavan.

Living-ul pastreaza tematica abordata in restul amenajarii si are 2 functiuni principale: zona de socializare/relaxare si zona de lucru – delimitata vizual la nivelul peretului. Cromatic predomina tonuri placute de gri ce sunt acompaniate de accente de culoare discrete la nivelul pernelor si a obiectelor decorative. Piesele de mobilier nu incarca spatiul, ci sunt exact ce trebuie pentru nevoile cuplului. Tematica naturii isi face simtita prezenta discret prin introducerea plantelor decorative.

In dormitorul matrimonial amenajarea s-a concentrat pe obtinerea unui ambient placut si relaxant. Avand la dispozitie un spatiu mic, totul a fost gandit minutios pentru a putea integra mobilierul necesar unui locuit confortabil. Tablourile tematice ofera o nota personala camerei iar cele 2 noptiere incadreaza si scot in evidenta patul tapitat. 

Simpla cu accent pe functional si luminoasa – asa putem descrie baia in 2 cuvinte. Albul este omniprezent si este bine pus in valoare prin intermediul iluminatului artificial.

Rezultatul este o amenajare cu forme clare, cu spatii de depozitare suficiente pentru nevoile celor 2 tineri si foarte echilibrata din punct de vedere cromatic.

Designer – TL-Design

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole