Cand auzim de Brooklyn ne gandim prima oara la faima de cartier "rau" plin de gangsteri. Dar trebuie sa stiti ca in Brooklyn se mai intampla si alte lucruri mai pasnice si mult mai placute. Spre exemplu, arhitectii de la SABO Project au transformat un loft din Brooklyn intr-un spatiu care nu are nimic comun cu faima de ghetou.

Acest loft a reusit sa imbine mai multe stiluri de amenajare interioara, iar rezultatul este un veritabil apartament cu urmatoarele calitati: este luminos, minimalist, incapator si are un aer foarte relaxat.

Citeste si Cum arata apartamentul minimalist al unui burlac

Initial proprietarii au contractat arhitectii doar pentru a se ocupa de renovararea si redecorarea baii, dar dupa ce au vazut rezultatele bune au hotarat sa le dea mana libera in reamenajarea intregii locuinte.

Unul dintre punctele de atractie este reprezentat de mobila sub forma de cutii de lemn, asezate una peste cealalta, care dau un aer nonconformist locuintei.

Fundalul, ca o panza de un alb imaculat, dau senzatia de spatialitate si pun in valoare dulapul de o forma neobisnuita, care, in ciuda formei este foarte functional.

Tavanul pastreaza aerul neconventional, in sensul ca este, partial, de culoarea betonului nefinisat. Initial camerele erau mai joase dar dupa reconfigurare spatiul ramas nefolosit dintre tavan si acoperis (mezanin) a fost inclus in proiect. Astfel camerele sunt mai inalte decat in mod obisnuit.

In colturile de pe interior ale cladirii s-au pastrat anumite parti ale zidului de beton care sunt asemenatoare cu niste coloane de marmura. Senzatia a fost produsa si de incadratura albului care continua in toata casa. Parchetul se asorteaza perfect cu mobila si dau senzatia de unitate.

Un alt punct de atractie este reprezentate de baie. Gresia de un albastru deschis mixat cu pete de alb si gri de pe pereti si dusumea, creaza o stare noua, diferita de cea a restului apartamentului.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii