Un mic apartament decorat in stil disco

Anii '60-'70 sunt cunoscuti ca o perioada in care muzica a jucat un rol important in viata sociala a americanilor. Cunoscuta sub numele de Perioada Disco, aceasta s-a reflectat inclusiv in domeniul decoratiunilor interioare.

Deschide Galeria

Acest mic apartament apartine unei tinere care si-a dorit un decor in stil disco pentru spatiul in care locuieste. Asa ca cei care s-au ocupat de decorarea acestui mic spatiu au avut ca punct de plecare perioada Disco.

Designerii au avut de a face cu ceva provocari, deoarece este o locatie destul de mica – doar o camera de zi, o bucatarie si o baie. Ei au impartit camera in zone functionale mai mici, care interactioneaza unele cu altele, dar fiecare are scopul ei bine stabilit.

Asa ca in sufragerie s-a facut loc unui mic dormitor, separat de restul decorului general prin niste perdele. Acest dormitor este la fel de functional ca unul de dimensiuni clasice. In plus, multumita perdelelor care se pot trage, spatiul este marit si se transforma intr-o sufragerie destul de incapatoare.

Camera de zi este extrem de confortabila, decorata cu minimum de mobilier, aceasta este cat se poate de functionala, si in acelasi timp perfecta ca spatiu de socializare cu prietenii.

Citeste si Cum arata locuinta unui cuplu de hipsteri

Putem vedea cum designerii au folosit tot spatiul disponibil, scotand maximum de beneficii din fiecare coltisor. Fotoliile si canapelele joase amintesc de piesele de mobilier din cluburi.

Intreg apartamentul este decorat in culori vibrante, iar fiecare detaliu ne duce cu gandul la perioada anilor '60-'70, perioada in care clubbing-ul era mult mai popular ca acum.

Cu toate acestea schema de culori nu duce lipsa de armonie si stil. Desi sunt folosite multe culori acestea nu dau senzatuia de supraincarcare.Totul despre acest design interior vorbeste de un anumit stil de viata, care probabil se reflecta si in caracterul proprietarei.

Peste tot exista o multime de detalii stralucitoare, cum ar fi perdeaua de margele de sticla, forma geometrica a ceasului din sufragerie, pernutele colorate de pe canapea, in frunte cu afisul in stil Andy Warhol, fac din acesata amenajare una plina de viata si potrivita pentru stilul de viata al unei tinere.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole