Un mic depozit transformat in apartament

Reclama

Acest loft este situat intr-o cladire istorica dintr-un cartier al orasului Toronto, inainte de amenajare spatiul fiind folosit ca depozit. De proiect s-a ocupat biroul de arhitectura Rad Design si putem spune ca reactualizarea acestui spatiu este cat se poate de originala.


Deschide Galeria

Amenajare reflecta caracterul noilor proprietari: modern, minimalist, aerisit si cat se poate de primitor. Lumina naturala este limitata din cauza lipsei ferestrelor largi, dar acest aspect a fost compensat de albul peretilor care amplifica spatiul si sporesc luminozitatea.

Initial, paleta cromatica aleasa de proprietari era mai intunecata si si neprimitoare. Interventia celor de la Rad Design a adus o animare a spatiului prin inlocuirea schemei cromatice si adaugarea finisajelor tipice stilului industrial, inoxul din zona bucatariei fiind un exemplu in acest sens.

Citeste si Cum arata locuinta unui cuplu de artisti

Pentru zona de living s-a pastrat, partial, o parte a peretilor din caramida nefinisata. Textura acesteia impreuna cu grinzile de lemn si cu burlanul metalic care strabate tavanul camerei imprima un aer industrial amenajarii.

Loftul are doua bai, iar dezavantajul acestora este ca nu au ferestre prin care sa patrunda lumina. Problema aerisirii a fost rezolvata cu burlanele de metal, iar peretii au fost zugraviti in culori care sa lumineze camera. Culoarea parchetului se asorteaza perfect cu grinzile si dau amenajarii un aer mai primitor. 

Sursa foto: raddesign

Articole noi

Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe...

Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de...

Amenajare zona de zi pentru un cuplu de tineri – Casa in stil scandinav

Proiectul a vizat intr-o prima etapa doar parterul casei,...

Locuinta de 38 mp amenajata modern in nuante de bej

Desi suna putin (masurat in metri patrati), suprafata acestui...

Acessorii pentru un plus de confort in dormitor

Fie ca ne dorim un somn mai bun ori...