Un minunat apartament in tonuri calde

In acest minunat apartament din Suedia am redescoperit ce inseamna combinatia reusita de tonuri calde. Atmosfera care se face simtita este una relaxanta, decorurile sunt simple si elegante, iar fiecare accent stilistic aduce o doza de bun-gust.

Deschide Galeria

Fundalul alb este omniprezent – peretii, mobilierul bucatariei si amenajarea baii, toate sunt imaculate. Se creeaza astfel un ambient luminos, pe care se pot profila nestingherite detaliile decorative. Culorile calde, cremoase se impletesc perfect cu lemnul natural, invitand privirea sa se odihneasca si mintea sa respire.

Vezi si 10 propuneri pentru bucatarii de vis

Texturile contribuie si ele la confortul acestei amenajari – blana naturala, piele in nuante deschise, ratan, caramida si felurite tonuri lemnoase. Remarcam grija pentru optimizarea spatiului – rafturile din dormitor au fost integrate in perete, iar piesele de mobilier au fost reduse la strictul necesar. Obiectele cu design particular – masuta din living, solutiile de iluminat, lucrarile de arta – sunt excelent puse in valoare intr-un asemenea cadru aerisit.

Pledoaria pentru simplitate care insoteste amenajarile nordice este exemplificata cu succes in acest apartament suedez. Stilul minimalist este echilibrat de un eclectism bine dozat, astfel ca intregul proiect pare accesibil, deloc ostentativ si foarte potrivit pentru o locuinta urbana. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole