Un minunat apartament in tonuri calde

In acest minunat apartament din Suedia am redescoperit ce inseamna combinatia reusita de tonuri calde. Atmosfera care se face simtita este una relaxanta, decorurile sunt simple si elegante, iar fiecare accent stilistic aduce o doza de bun-gust.


Deschide Galeria

Fundalul alb este omniprezent – peretii, mobilierul bucatariei si amenajarea baii, toate sunt imaculate. Se creeaza astfel un ambient luminos, pe care se pot profila nestingherite detaliile decorative. Culorile calde, cremoase se impletesc perfect cu lemnul natural, invitand privirea sa se odihneasca si mintea sa respire.

Vezi si 10 propuneri pentru bucatarii de vis

Texturile contribuie si ele la confortul acestei amenajari – blana naturala, piele in nuante deschise, ratan, caramida si felurite tonuri lemnoase. Remarcam grija pentru optimizarea spatiului – rafturile din dormitor au fost integrate in perete, iar piesele de mobilier au fost reduse la strictul necesar. Obiectele cu design particular – masuta din living, solutiile de iluminat, lucrarile de arta – sunt excelent puse in valoare intr-un asemenea cadru aerisit.

Pledoaria pentru simplitate care insoteste amenajarile nordice este exemplificata cu succes in acest apartament suedez. Stilul minimalist este echilibrat de un eclectism bine dozat, astfel ca intregul proiect pare accesibil, deloc ostentativ si foarte potrivit pentru o locuinta urbana. 

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...