Un mix original de stiluri in amenajarea unui apartament de 77mp

Amenajarea de astazi ne-a surprins prin prisma mixului de stiluri, un concept reusit despre care vorbim cu mare drag astazi, in paginile blogului nostru. Proiectul poarta semnatura arhitectilor de la Creativ Interior si vi-l prezentam in cele ce urmeaza.


Deschide Galeria

Situat intr-un complex rezidential din Bucuresti, apartamentul de 77 metri patrati (din care 6 metri patrati pentru terasa), a fost o provocare pentru arhitecti. Acestia s-au concentrat pe gasirea unor solutii practice si estetice pentru fiecare incapere in parte, imbinand nevoile unui cuplu modern si confortul unei locuinte urbane.

Intregul spatiu al apartamentului s-a construit pe un mix de stiluri, intre modern si retro cu influente scandinave. De la mobilier la corpuri de iluminat si finisaje, toate au fost alese cu atentie pentru a reda conceptul dorit. Si paleta cromatica, predominant neutra, cu cateva accente de culoare permite desfasurarea cadrului acestei amenajari originale.

Tapetul decorativ sau caramida aparenta vopsita in alb sunt doar cateva din finisajele care imbogatesc vizual si textural spatiul livingului. Dinamic, vesel, cu insertii de culori-accent, asa s-ar putea defini ambientul acestei camere.

Citeste si despre aceasta amenajare realizata tot de arhitectii de la Creativ Interior

Dar poate cea mai interesanta incapere a casei, din punct de vedere al amenajarii, este dormitorul matrimonial. Peretele accent (cel din spatele patului) este realizat din lambriuri de lemn de diferite nuante. Asezate intr-o anumita ordine, intr-un joc de zigzaguri creeaza un impact in decorul camerei. Acelasi tipar al liniilor frante se regaseste si pe imprimeul covorului, oferind astfel o coeziune la nivelul amenajarii.

Nici spatiul bucatariei nu este unul de neglijat. In doar 8 metri patrati, arhitectii au reusit sa decoreze un spatiu functional cu foarte mult stil. Suprafetele netede si lucioase ale mobilierului se combina cu textura de beton aparent si un tapet cu mesaje care anima intregul spatiu.

Mobilierul este in mare parte realizat la comanda. Pentru a reda tematica retro, s-au folosit piese unicat. Noptierele, comoda si fotoliul din dormitor sunt de la Retros. Scaunele, masuta plianta din bucatarie si masuta aditionala din living sunt de la Ikea. Tapetul decorativ joaca un rol important in aceasta amenajare, gratie lui putand fi realizate amenajari de impact. Cel din bucatarie si dormitor este de la Wallpaperfromthe70s, cel din living fiind realizat pe comanda.

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...