Un studio de 27 mp in care predomina atmosfera de vacanta si lumina naturala

Un astfel de studio luminos ne atrage privirea ca un magnet si ne ofera infinite surse de inspiratie pentru propria locuinta. 


Deschide Galeria

Apartamentul de 27 metri patrati se afla intr-un imobil din Varsovia. Probabil vei fi atras(a) de atmosfera de vacanta a acestei locuinte, insa detaliul care face acest spatiu si mai special este amenajarea unui dormitor printr-o delimitare foarte ingenioasa de zona de zi. Astfel, spatiul mic beneficiaza de toate zonele functionale necesare unei locuinte in care isi petrece timpul o persoana tanara, cu un stil de viata activ. 

Bucataria compacta a fost dotata cu strictul necesar, cu un rand de dulapuri in zona superioara si o multitudine de spatii de depozitare incastrate. 

Totul a fost excelent de bine optimizat, cu o zona pentru luat masa integrata in living si o alta pe balcon. 

Intalnim multe accente de culoare pe o baza cromatica in care predomina albul. Lumina naturala care intra prin usile largi ale balconului infrumuseteaza si deschid chiar mai mult spatiul. Contrastul puternic iti atrage privirea, in aceeasi masura in care o fac tablourile de pe pereti sau draperia cu imprimeu geometric. 

In spatiul de dormit au fost integrate un pat si o comoda de mici dimensiuni. Zona dormitorului a fost delimitata de living prin adaugarea unui corp de mobilier cu rafturi care ofera intimitate prin placile de sticla mata plasate in spatele piesei de mobilier. 

Desi ne aflam intr-o locuinta limitata din punct de vedere al spatiului, accesoriile pot completa cu stil acest impediment. Cu siguranta ne aflam intr-o zona caracterizata de minimalismul chic. 

Iata o amenajare care ne ofera buna dispozitie si ne potoleste dorul de vacanta!

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...