fbpx

Un studio de 34 mp ca o galerie de arta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Intr-un astfel de studio ne-am dori sa ne retragem din cand in cand, in special in zilele mohorate. Te invitam sa iti bucuri privirea urmarind detaliile acestui spatiu cu valente artistice.

Deschide Galeria

Apartamentul de 34 metri patrati se afla la ultimul nivel al unui imobil din Suedia. Probabil vei identifica foarte usor stilul scandinav dupa tonurile de gri si simplitatea designului. Insa detaliul care face acest spatiu special este inaltimea de 4,7 metri de care designerul a profitat prin amenajarea unei supante. Astfel, spatiul mic are si living, dar si un dormitor…la inaltime!

Totul a fost excelent optimizat in buna traditie nordica. Sub platforma a fost amenajata o zona de depozitare, bucataria este compacta, accesorizata cu strictul necesar, cu doua randuri de dulapuri in partea superioara, iar locul de luat masa face o trecere discreta spre zona livingului.

Intalnim multe accente de negru si o baza gri predominanta. Compenseaza lumina naturala care patrunde prin ferestrele inalte dar si prin cele tip mansarda prin care poti admira cerul in fiecare dimineata direct din pat. Intr-un decor cu tonuri inchise, tusele de galben ies in evidenta. Contrastul puternic iti atrage privirea, in aceeasi masura in care o fac si tablourile de pe pereti. Accentele vegetale insufletesc si ele amenajarea.

Pentru spatiul de dormit s-a putut integra un pat, iar scaunul este folosit pe post de noptiera. Cand metri patrati te limiteaza, accesoriile pot completa cu stil suprafetele reduse. In cazul nostru, spatiul de dormit, care include ca piesa de baza patul, este completat de un scaun folosit ca noptiera, o lampa, un tablou sprijinit de perete si plante. Minimalist chic!

Alb, gri si negru vom regasi si in spatiul baii; aici a fost integrata si masina de spalat rufe, polite pentru a expune diferite obiecte, dar si doua sertare pentru depozitare ca baza pentru lavoar.

O amenajare de vazut in zilele cu dor de vacanta!

Proiect: Edward Partners

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...