Arhitectul si designerul Alexandra Stancu a reusit sa transforme un spatiu de doar cativa metri patrati intr-un studio modern si superb decorat, perfect pentru o tanara studenta.

Solicitarea acestui proiect a venit din partea unei familii din Tulcea care se pregateau pentru intrarea fetei lor la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Studioul avea deja parchet, usi, gresie, faianta, sanitare asa ca am pornit amenajarea micului apartament tinand cont de aceste elemente.

Pentru dormitor s-a optat pentru o linie simpla de mobilier in alb marcata de influnta oceanica a culorii de pe perete. Camera a fost animata de tablourile din perete unde tanara proprietara si-a putut pune amprenta prin imaginile alese.

Livingul pastreaza aceeasi linie minimalista, insa accentul este pus pe galbenul folosit atat la mobilier cat si la unul din pereti.In aceeasi camera este gandita si zona de studiu compusa din clasicul birou si cateva rafturi.

Bucataria este liniara si semi-openspace cu livingul, motiv pentru care am pastrat aceeasi linie si aceleasi culori ca in living. Zona este totusi separata de o usa glisanta de sticla in spatele careia se afla un top inalt de servit masa.

Mari modificari asupra baii nu au fost aduse, iar obiectele alese pentru decor integrandu-se perfect in designul propus pentru restul locuintei.

Citeste si Un apartament din Bucuresti care surprinde prin simplitate si bun gust

Fiind vorba despre un studio, spatiul de depozitare a fost optimizat la maximum existand in prezent doua dulapuri de haine, un cuier si un pantofar la intrare. Pe langa acestea mai exista si alte zone de depozitare in cadrul mobilierului de living si birou, compartimentarea bucatariei care ascunde pe langa plita, hota, cuptor, frigider si o masina de spalat rufe si nu in ultimul rand dulapiorul din baie.

Bugetul alocat acestui proiect a fost de aproximativ 5500 euro care a cuprins: mobilier, perdele si draperii, corpuri de iluminat, electrocasnice, alte accesorii.

Desi a lucrat la un proiect de design pentru un apartament mic arh. Alexandra Stancu a dorit realizarea unui fond unitar cu texturi naturale pe care a aplicat accente tari.

Amenajare realizata de arh. Alexandra Stancu

Website: designinterior-concept.ro

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii