fbpx

Unelte multifunctionale pentru reamenajarea casei

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Indiferent daca esti sau nu genul caruia ii place sa bricoleze sau sa mestereasca in jurul casei, in atelierul tau personal e bine intotdeauna sa se regaseasca varii unelte. Iti prezentam astazi cateva obiecte utilitare, care comaseaza avantajele mai multor ustensile, si datorita modului simplu de folosire te pot inspira sa incerci fara teama proiecte do it yourself care se vor materialiaza in obiecte decorative incantatoare.

Deschide Galeria

Pistoalele cu aer cald, suflantele cu aer cald, pistoalele de lipit la cald si capsatoarele sunt unelte care acopera o plaja larga de utilizari cand vine vorba de amenajarea sau reamenajarea casei.

Cu intensitate reglabila, pistoalele de lipit au capacitatea de a strange, dilata sau topi diverse tipuri de materiale, cu scopul de a le modela mai usor, in functie de necesitate. Practic, ele pot performa orice operatiune care implica prelucrare termica, calitate ce se va dovedi pe termen lung o investitie profitabila.

Pistoalele cu aer cald sunt folosite mai ales cand este nevoie ca jetul de aer cald sa fie concentrat pe o zona greu accesibila sau restransa. Un asemenea aparat este mult mai sigur decat orice unealta cu flama deschisa. Temperatura la care poate ajunge un psitol cu aer cald variaza in functie de model – de la 93 la 537 grade Celsius, dar exista si modele care pot ajunge la 760 grade Celsius.

Iata cateva utilizari ale unui pistol cu aer cald – topeste ceara, decojeste vopseaua veche si usuca mai repede vopseaua noua, modeleaza ambalajele pentru cadouri, te ajuta sa dai jos tigla, sa dezgheti tevile cand temperaturile sunt foarte scazute iarna, sa indepartezi adezivii de pe portiunile cu geam, sa lipesti doua cabluri sau doua tuburi subtiri si chiar sa cerezi placa de snowboard.

Pistolul de lipit cu aer cald va permite realizarea multor proiecte de manopera, intr-o maniera curata si profesionista. Alegerea unui pistoalele de lipit la cald se face in functie de temperatura de topire, greutate – un pistol usor va putea fi folosit mai mult timp fara a va obosi si optiunile de reglare electronica.

Suflantele cu aer cald sunt deosebit de practice cand sunt de rezolvat situatii care implica desprinderea vopselurilor si a lacurilor sau operatiuni de sudare si fretare cu aer cald.

Orice unealta ati alege din cele descrise de noi, veti fi convinsi in scurt timp de utilitatea lor in buna functionare a caminului dumneavoastra.

Reclama

Articole noi

Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol....

Vrei sa economisesti bani la factura de energie electrica? Inchide usa frigiderului!

Cel mai mare risipitor de energie electrică din bucătăria...

Cum alegi lenjeria de pat? Materiale și dimensiuni

Alegerea lenjeriei de pat pentru casă este o decizie...

Cum trebuie folosit aerul condiționat pe caniculă?

O atmosferă confortabilă acasă înseamnă să nu setezi aparatul...

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...