Utilizari practice ale cutiilor de metal

Cutiile din metal se gasesc la tot pasul. Daca vom merge acum in bucatarie cu siguranta vom gasi cel putin o astfel de cutie. Cum ar fi daca data viitoare va veti gandi de doua ori inainte sa o aruncati? Ii puteti oferi o noua utilizare si veti contribui astfel si la crearea unui mediu mai curat si un decor original.

Deschide Galeria

Iata cum le puteti utiliza.

Cresteti ierburi in ele. Creati-va o mini gradina in bucatarie din plante crescute in cutii din metal. Le puteti folosi chiar si pentru aranjamente florale. Data viitoare cand veti servi masa in familie, creati un aspect vintage.

Stocati ustensilele de bucatarie. Aranjati-le pe un rand de cate trei cutii si le puteti chiar lipi de un perete in bucatarie.

Ati terminat de curand o cutie cu bomboane sau biscuiti? Pastrati-o si integrati-o in biroul dumneavoastra. Va fi un suport ideal pentru creioane, radiere, rigle, pensule sau orice alte obiecte necesare muncii dumneavoastra. Aplicati-le un magnet si le puteti lipi de perete sau de frigider ca suport de notite. Diversele culori ale cutiilor vor putea fi combinate pentru un efect vesel si jucaus mai ales in preajma copiilor.

Cutiile va vor fi de un imens ajutor si in magazie sau in garaj pentru ca va putea stoca toate uneltele pe care le folositi in gradina sau pentru diverse reparatii necesare in casa. 

Pentru un decor chic, creati o lumanare intr-o cutie de metal si oferiti-o cadou unei persoane dragi. Va aprecia cu siguranta un cadou original!

Sursa foto: apartmenttherapy.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole