Spatiu mic, timp putin si prea multe idei? Noi iti propunem cea mai “fresh” amenajare in stil contemporan pentru un apartament.

Fie ca esti pasionat de tot ceea ce inseamna natura si bio sau nu, verdele este culoarea ce reuseste sa evidentieze prospetimea si perfectiunea. Asta se intampla si atunci cand alegi culoarea verde ca accent principal in amenajarea propriului spatiu locuibil. Vorbim in acest caz de tonuri de verde regasite in toate incaperile.

Cum poti crea iluzia de largire a spatiului intr-o bucatarie mica? Se alege o mobila minimalista, pe colt, cu finisaje rotunjite in nuante de gri si alb si accente de argintiu. Masa rotunda este cea mai buna optiune si nu doar pentru a merge pe aceeasi linie cu spatiul de gatit, ci si pentru a lasa loc in jurul ei celor patru scaune in tonuri de verde crud. Accentul de culoare cade de aceasta data mural in forme de mozaic tot verde.

Atractia principala a living-ului este data de amplasarea centrala a unui lampadar argintiu de mari dimensiuni si, pentru a da senzatia de prelungire si continuitate a celorlalte incaperi, albul si cremul se regasesc intr-un mobilier modern. Punem accent pe luminozitate de aceasta data si lasam verdele sa fie eticheta unui spatiu de relaxare si recreere exprimat prin fotoliu, covor, draperii si elementele decorative.

Oaza de liniste parca rupta efectiv din mijlocul naturii o regasim, asa cum este de dorit, in spatiul dormitorului. Aici intalnim o imbinare perfecta intre componentele de origine naturala si cele moderne. Lemnul nu mai este reprezantat doar prin parchet ci ia forma unui decor simetrica ce merge in prelungirea pardoselii, peretilor si a tavanului.

Si ca verdele sa ramana proaspat, avem nevoie de umiditate. Concentratia cea mai mare de verde la care se adauga putin alb o intalnim in baie, atat in mobilier cat si in finisajele interioare.

Minimalismul acestui proiect aduce laolalta simplitatea si modernismul. Spatiul nu este doar eficient repartizat , ci are introdus in decor accente de culoare si abstract in cele mai diverse forme, fie ele naturale sau nu.

Tu ai alege un decor “fresh” pentru casa ta?

Designer

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!