Zona de zi reamenajata in tonuri vibrante – poze inainte si dupa

Reclama

In apartamentele mici, conceptul de bucatarie deschisa este foarte des intalnit. In articolul de astazi, o sa vedem o varianta extinsa a acestui concept, cu zona pentru luat masa si livingul integrate. 

zona de zi cu bucatarie deschisa si zona de luat masa
Deschide Galeria

Pentru ca dispunerea mobilierului in vechea amenajare era corecta, designerul Anastasia Erokhina a decis ca se va concentra pe aspectul spatiului si ca ii va reda acestuia prospetimea si voiosia pe care le merita. 

Spatiul bucatariei este delimitat cromatic prin jocul de culoare galben-gri. Ne place faptul ca designerul a ales sa indulceasca nuantele aprinse cu parchetul in nuante calde de lemn. 

In privinta stilului, ne place si modul in care se imbina galbenul aprins si liniile multicolore de pe peretele opus cu peretii si mobilierul in culori neutre. Un tablou si covorul in culori vii continua acelasi stil in zona camerei de zi. 

Ne impresioneaza cat de ordonata este aceasta bucatarie. Obiectele si ustensilele necesare sunt aranjate la locul lor si se integreaza cromatic in atmosfera generala. 

Surprinzator este faptul ca peretii din zona livingului ofera un aer industrial prin faptul ca au fost placati cu placi in nuanta de gri a cimentului. 

Panourile din dreptul ferestrelor asigura un nivel de intimitate si luminozitate mai mare sau mai mic, in functie de preferintele beneficiarilor intr-un mod foarte rapid, fiind montate pe sine. 

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...