7 utilizari pentru hartia de filtru pentru cafea

Cu totii cunoastem hartia de filtru pentru cafea si mai ales cat de utile ne sunt atunci cand ne dorim o cafea buna. Desi obiecte banale, acestea ne pot fi de ajutor in gospodarie mai mult decat va imaginati. Iata cateva din utilizarile lor mai putin cunoscute.


Deschide Galeria

Protejati seturile de farfurii cu hartia de filtru. Folositi cate o astfel de bucata sub fiecare farfurie. 

Puneti hartia de filtru intre pamantul florilor si ghiveci pentru a preveni scurgerea lui prin gaurile de drenaj. Este o solutie practica si foarte eficienta; hartia permite aerului sa circule, pastrand zona mult mai curata.

Gratie formei, hartia de filtru de cafea va putea stoca diferite lucruri si obiecte mici din casa de care veti avea nevoie la un moment dat. Suruburile din mobila vor sta mereu intr-un singur loc si le veti putea avea mereu la indemana. 

Folositi hartia de filtru pentru a sterge LCD-urile sau ecranele monitoarelor sigur si fara a lasa urme de praf. Si mai ales nu veti zgaria suprafata delicata a acestora. 

Lustruiti pantofii cu hartia de filtru. Simplu si eficient! Puneti crema de lustruit sau ceara de lustruit si stergeti pentru a obtine rezultatul dorit.

Vreti sa incalziti un bol cu supa in cuptorul cu microunde? Puneti hartia de filtru sub bol si veti fi siguri ca nu veti mai murdari cuptorul cu stropi cazuti din bol.

Lustruiti geamurile cu ajutorul hartiei de filtru de cafea. Inlocuiti carpa cu hartie pentru a avea rezultate mai bune si pentru ca geamurile sa nu mai ramana cu pete. 

 

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...