10 modele de bai amenajate cu verde

Frumusetea verdelui sta in puterea pe care diferitele sale nuante si tonuri o pot avea asupra oricarui decor. Pentru baie, optiunile sunt nenumarate, stilul si spatiul pe care il avem la dispozitie fiind cele care dicteaza verdele pe care il vom alege. 

Deschide Galeria

Minimalist, contemporan sau vintage, verdele poate varia de la inchis la deschis, la nuante tip neon, verde lime si verde menta. Este recomandat sa folositi pe un singur perete verdele, daca aceasta este culoarea accent din baie. Pentru tonurile mai deschise puteti opta pentru a vopsi toti peretii, sub rezerva ca baia trebuie sa fie mai spatioasa si luminoasa.

O asociere “cuminte” este verdele menta si albul. O recomandam in special in baile mici si inguste. Folositi alb pentru pereti si verde pentru dulapul de sub chiuveta si dulapul in care depozitati diverse articole pentru baie.

Pentru un decor mai curajos, puteti alege un dulap negru si accente de verde aprins pentru a crea un model din flise; exteriorul cazii poate fi si el verde pentru un plus de efect. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole