15 bucatarii decorate de Craciun

Spiritul Craciunului cuprinde toata casa. Pornind de la impodobitul bradului putem sa ne decoram toata casa, inclusiv bucataria, locul unde se prepara toate bunatatile ce ne vor incanta la mesele de sarbatori. Exista multiple feluri prin care poti face asta in functie si de stilul amenajarii bucatariei sau de tematica pe care ai ales-o pentru decorul de sarbatoare din toata casa: in stil scandinav, rustic, minimalist sau traditional.

Deschide Galeria

Decorul in stil traditional este cel mai iubit si prin urmare si cel mai des intalnit. Accesorii in rosu si verde, ghirlande sau coronite din brad sau flori, fete de masa, naproane si servete in dungi alb-rosii, iata doar cateva exemple de ornamente care se pot folosi pentru decorul bucatariei.

Stilul nordic sau minimalist inseamna detalii in alb-negru, crengi de copaci sau de brad, iar rusticul ne duce cu gandul la natura, la materiale inspirate de culorile si texturile ei. Materiale precum inul, bumbacul sau iuta, conuri de brad, nuci si fructe asezate in panere sau cosuri de rachita, iata doar cateva idei pe care le poti pune in practica intr-un decor de Craciun de inspiratie rustica.

Hai sa te inspiri din cele mai frumoase bucatarii decorate de sarbatoare in galeria de mai sus!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole