15 modele de livinguri care ne inspira prin amenajarea lor

Livingul este cartea ta de vizita. Cea mai importanta camera din locuinta noastra are nevoie de o atentie in plus atunci cand vorbim de amenajarea ei. Si pentru ca fiecare din noi este unic si special, tot asa si livingul se va contura intr-un mod personal, croit dupa preferintele fiecaruia din noi.

Deschide Galeria

Stim ca nu e usor tot acest proces de amenajare, de aceea suntem alaturi de tine cu aceste articole in care iti oferim sugestii, idei si modele din cele mai variate pentru ca tu sa selectezi din fiecare cate putin pana vei reusi sa obtii decorul dorit. Pentru astazi ti-am pregatit 15 modele de livinguri pe care noi le-am gasit foarte atragatoare si interesante deopotriva.

Ce ni s-a parut atragator la aceste amenajari? In multe din ele, culorile. In diferite proportii, folosite ca accent pentru a dinamiza spatiul sau pentru a crea un perete-accent, fiecare din aceste livinguri exploreaza diferite culori. Cu putin curaj, vei vedea cat de mult conteaza sa folosesti culorile potrivite pentru a crea ambientul perfect pentru tine si familia ta. Poti alege o singura piesa-accent in jurul careia sa construiesti restul decorului; ar putea fi o canapea sau un perete sau niste simple rafturi.

Nu conteaza atat de mult stilul pe care il vei folosi. Cu adevarat important este sa creezi o amenajare coerenta la nivelul intregii locuintei, sa te focusezi pe a avea un stil unitar. Te regasesti in stilul industrial, in cel romantic frantuzesc, shabby chic, vintage sau marinaresc? E minunat. Incearca sa creezi cate putin din cel preferat si in alte camere din casa. Nu poti defini un stil concret? Nicio problema. Creeaza-ti unul personal.

Evita, totusi, sa aduci un amalgam de elemente la un loc. Pastreaza o amenajare aerisita, mai ales daca livingul nu este prea mare. Porneste de la piesele principale si ulterior poti adauga alte obiecte care vor contura acea nota de original prin care livingul devine unul personal.

Urmareste modelele pe care le-am selectat pentru tine si inspira-te pentru viitoarea amenajare!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole