20 de Idei DIY – ARTA de perete

Peretii casei tale sunt cel mai impozant element din intregul design interior si exterior. Acestia au o suprafata foarte mare si nu au cum sa treaca neobservati decat in camerele foarte aglomerate cu mobila si decoratiuni in exces, factor care nu este indicat conform noilor tendinte.


Deschide Galeria

Pentru ca peretii tai sa capete un suflu nou, un aer aparte si sa reflecte personalitatea si caracterul tau, trebuie sa te gandesti la ce culoare, decoratiune, pictura sau alte confectii artistice s-ar potrivi cel mai bine.

Ideile DIY – Do It Yourself sunt mereu una dintre variantele de succes pentru care poti opta si nu trebuie sa eziti daca ai talent si dai dovada de creativitate. Posibilitatile sunt multiple, iar peretii tai vor fi mai mult decat receptibili la schimbare. O schimbare in bine, o schimbare inspre inedit si frumos.

Plecand de la obiectele pe care le ai in casa, poti realiza o gama larga de arta de perete, care va fi pusa la loc de cinste in orice camera, atragand privirile curioase si incantate ale oaspetilor tai. Creativitatea ta nu trebuie sa fie limitata de nimeni si nimic, mai ales ca vorbim de arta si de felul in care vor arata peretii propriei tale case.

Lasa-te captivat de aceste idei foarte inventive, de care te poti bucura si tu, folosind numai obiecte pe care le ai la indemana si eventual cateva vopsele de la un magazin de specialitate.

Peretii tai vor fi complet noi, vor avea ce “arata”, iar tu vei fi multumit de rezultatele muncii tale care va fi apreciata de catre toti iubitorii de arta, de catre toti iubitorii de frumos. S-ar putea chiar sa iti descoperi si sa iti descoperi o latura artistica despre existenta careia nu aveai idee, iar in mod cert o vei accentua in situatia in care aceasta este deja prezenta.

 

Sursa fotografii: Pinterest

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...