20 de modele de aranjare pentru masa de Paste

Sarbatoarea Pastelui se apropie cu pasi repezi. Daca nu ati inceput curatenia de primavara, acum e momentul potrivit. E timpul sa va descotorositi de tot ceea ce ati acumulat peste iarna, sa lasati aerul primaverii sa patrunda in fiecare cotlon al casei si sa va pregatiti de zilele lungi si senine ale anotimpului cald.


Deschide Galeria

De Paste, intreaga natura reinvie pentru a ne incanta privirile si simturile cu aromele fiecarei flori si plante. Bucuria acestei sarbatori vine an de an si in casele noastre si se cuvine sa o intampinam intr-un mod cat mai estetic.

Masa de Paste este momentul cel mai asteptat de fiecare gospodina si mai ales de membrii familiei ei. Este un punct de interes, intrucat masa imbelsugata cu bunatati ii aduna laolalta pe toti. Insa, inainte de a fi imbelsugata, masa trebuie sa arate bine si vizual.

Profitati la maximum de primavara si de florile colorate si inmiresmate; o vaza cu flori va aduce prospetime si va inveseli atmosfera. Desi simbolul iepurasului pascal tine mai mult de cultura occidentala, acest tip de decoratiuni au fost introduse treptat, treptat si in casele noastre intr-o forma sau alta.

Citeste si despre: aranjamente florale originale pentru Paste

Culorile pastelate inseamna primavara, bucurie, stare de bine. De aceea, folositi-le si voi in amenajarea decorului pascal atat pentru casa cat si pentru aranjarea mesei. Rozul, galbenul pal, verdele crud, albastru bleu sunt cateva dintre culorile recomandate. Folositi fete de masa colorate sau albe pur si simplu, accentuand ulterior prin alte decoratiuni, cum ar fi servetele de bumbac sau servetele de hartie colorate cu diverse simboluri specifice acestei sarbatori. Bineinteles, ouale vopsite se numara printre vedetele mesei. Pentru deliciul copiilor, puteti adauga si oua de ciocolata sau iepurasi de ciocolata.

Nu uitati de lumanari pentru un decor desavarsit pentru masa de Paste. Pentru a va veni in ajutor, in galerie, veti regasi modele de aranjare a mesei din care va puteti inspira pentru propriul decor.

Sursa foto: digsdigs.com

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...