20 de modele de paturi care te fac sa visezi frumos

Compania franceza Roche Bobois este cunoscuta pentru stilul sau inovativ in ceea ce priveste design-ul mobilei. Ei au facut aceasta lista cu 20 de modele de paturi care te fac, pur si simplu, sa visezi frumos.

Deschide Galeria

Referitor la pat putem spune ca este un element care intregeste in mod considerabil dormitorul. Un dormitor ideal este secretul unui somn bun dar si al unei vieti frumoase. Un dormitor perfect trebuie sa fie confortabil, practic, comod si sa combine in mod inteligent elementele functionale cu cele care tin de zona estetica.

Dormitorul ideal trebuie, fara indoiala, sa arate bine, sa aiba zone de relaxare in care se poate citi sau asculta muzica, si nu in ultimul rand, sa poata fi adaptat la diferentele dintre lumina si intuneric. Mai exact ar trebui sa detina niste draperii adecvate pentru estomparea luminii.

Daca vreti sa dormiti in timpul zilei, sa puteti transforma cu usurinta camera intr-una intunecoasa pentru un somn mai odihnitor.

Citeste si Dormitorul decorat in culoarea albastra ofera un somn mai odihnitor

Pernele, cuverturile sau saltelele trebuie sa fie in asortate cu restul elementelor din camera, pentru a nu da senzatia de dezordine in stilul general in care este amenajata camera.

Conceptul de dormitor ideal, avand in vedere preferintele fiecaruia, poate sa difere de la o persoana la alta. Unii poate prefera un dormitor mai intim pe cand altii unul mai luminos, este alegerea fiecaruia cum isi amenajeaza dormitorul.

Iata o selectie de 20 de modele de paturi care poarta numele unor faimosi designeri printre care enumeram: Lean Paul Gaultier, Sacha Lakic, Philippe Bouix, Daniel Ezan sau Luigi Gorgoni.

Citeste si Top 20 cele mai frumoase paturi cu baldachin

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole