fbpx

5 modele de amenajare pentru un spatiu mic

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cat de mic poate fi un spatiu mic? Indiferent de raspuns, cert este ca spatiul locuibil este relativ in ceea ce priveste dorintele si posibilitatile fiecaruia dintre noi. Important in aceasta discutie este faptul ca poti imbina utilul cu placutul, confortul cu estetica in orice tip de spatiu, atata timp cat pastrezi o gandire cat mai pragmatica. Ca sa ilustram cat mai bine acest concept de spatiu mic, va prezentam 5 idei de amenajari, care, in ciuda dimensiunilor, reusesc sa ofere toate cele necesare unui trai confortabil.

Deschide Galeria

De cele mai multe ori, intr-un apartament mic, trebuie sa primeze multifunctionalitatea. In primul studio (foto galerie), spatiul a fost utilizat eficient, prin adaugarea unei platforme care functioneaza ca spatiu pentru dormit. Nu este de ignorat nici stilul usor eclectic in care a fost decorat. O sursa de inspiratie in orice caz.

In cel de-al doilea exemplu avem un spatiu mic care foloseste fiecare centimetru patrat pentru a oferi strictul necesar unui trai decent. Aceasta amenajare poate fi o sursa de inspiratie pentru decorarea oricarui apartament mic sau garsoniera din blocurile marilor orase. Toate functiunile sunt bine puse in evidenta, interesant fiind cum zona de dormit poate fi ascunsa in spatele unei draperii.

In cea de-a treia imagine, decorul prezentat vine sa ne intareasca inca o data ideea cum ca indiferent de cat de mic este spatiul in care locuiesti, asta nu inseamna ca nu il poti amenaja intr-un mod original. Patul rabatabil (strans pe timp de zi) asigura nevoia unei zone de dormit, de multe ori ignorata intr-un spatiu mic.

Cea de-a patra abordare ne aduce in prim plan importanta mobilierului multifunctional. Un corp modular separa vizual zona de conversatie de cea de dormit, iar albul predominant reflecta lumina si amplifica spatiul. Excelenta idee pentru amenajarea unei garsoniere.

Ultima imagine ne ofera o privire de ansamblu asupra amenajarii unui studio care combina, cu foarte mult bun gust si stil, elementele necesare activitatilor cotidiene: dormitor cu living, mini bucatarie si dining, baie si hol cu dressing pentru depozitare.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...