5 povesti cu Dollflowers

Cand te apropii de fiecare papusa, ea iti spune o poveste, fiecare transmite o stare, o traire aparte. Astazi ne propunem sa mergem in lumea fantastica si minunata a povestilor, unde poti sa faci tot ce iti trece prin cap si poti sa fii cine vrei tu. Doar privindu-le poti sa iti dai seama de mainile iscusite si frumoase care le-au creat.

Deschide Galeria

Povestea Chinezoaicelor este expusa intr-un living minimalist aducand aerul Chinei Antice cu rigoarea si solemnitatea ei.

O poveste traditionala de pe meleagurile noastre o spun Tarancutele pe care le putem prezenta in camera de oaspeti pentru a sti si prietenii nostri cat de patrioti suntem.

Fashionistele poti fi introduse cu usurinta in camera oricarei fetite de 3 ani si nu numai.

Si cum bucataria seteaza un trend acum putem sa spunem povestea retelelor bunicii cu ajutorul papusilor Cooking Girls.

Daca vrem sa ne extindem intr-un cadru mai larg putem sa spunem povestea unei nunti creative cu ajutorul papusilor Bride and Groom.

Proiectul Dollflowers este unul minunat care aduce lumina, poezie si muzica in viata noastra. A inceput in 2013 si este designed by EA, adica Eli Roman si Andreea Rosianu, prietene din anii de studentie. Fiecare a dorit sa dea frau liber creativitatii si sa isi dezvolte hobby-urile. Eli, pe langa cotidianul agitat al stirilor de la Realitatea TV, cocheta cu aranjamentele florale, iar Andreea dincolo de cifrele din bilanturi, in timpul liber se refugia in lumea papusilor.

Dollflowers reprezinta imbinarea celor doua pasiuni ale fetelor, presupune doua minti creative care se pot baza una pe cealalta si isi ofera curaj reciproc. Impreuna reprezinta un intreg. Astfel aranjamentele florale au primit o nota de originalitate prin micile papusi, chiar daca ulterior partea de aranjament floral a ramas doar pe proiecte punctuale. Nostalgice dupa copilariile lor frumoase fetele au decis sa ramana in lumea papusilor. In fond, toti oamenii mari au fost mai intai copii si de aceea le place sa spuna ca fac papusi pentru oameni mari.

Multumim foarte mult Dollflowers pentru aceasta minunata poveste, in care totul se imbina si se potriveste perfect. Putem sa gustam din imaginatia fetelor, sa ne aducem aminte de copilarie, sa calatorim imaginar in destinatii exotice, sa fim chiar rock star in propria camera, intr-un cuvant sa ne bucuram de frumos.

 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole