7 modele de dininguri superbe in stil scandinav

Diningul poate fi piesa cea mai de pret dintr-o casa. Aici este locul in care prietenii se aduna pentru a petrece impreuna momente de calitate si in care familia impartaseste povesti la finalul zilei. Tarile nordice numesc acest spatiu „inima casei”, fiind locul in care toti cei dragi se aduna cu placere. Noi am facut o selectie cu modele de dininguri numai bune pentru inspiratie avand ca tematica stilul scandinav in cateva varietati, de la cel traditional pana la minimalist.

Deschide Galeria

In cazul primului dining, mobilierul clasic imbracat in piele se diferentiaza de stilul minimalist prezent in majoritatea suprafetelor vopsite in alb. Scaunele reprezinta combinatia perfecta intre forma moderna si materialele clasice, in timp ce fotoliul in forma de fluture aduce in dining atmosfera secolului trecut.

Citeste si despre abordari contemporane pentru amenajarea unui dining​

Scaunele din metal sunt populare in toata lumea, insa nicaieri nu se potrivesc mai bine ca intr-un decor cu aer scandinav.

Obiectele de arta si scaunele eclectice ofera acestui dining in tonuri de gri o personalitate aparte. Scaunele pictate numai pe jumatate pot fi o sursa placuta de petrecere a timpului liber in weekend. Nu ai nevoie decat de o cutie de vopsea si o pensula. Efectul va fi spectaculos!

Ramele in care au fost puse mesaje inspirationale sau diagrame amuzante adauga alaturi de tapetul decorativ farmec diningului decorat in tonuri calde.

O amenajare de exceptie este si diningul de inspiratie scandinava care incorporeaza lemnul intr-o nuanta inchisa cu scopul de a contrabalansa abundenta albului in restul suprafetelelor din camera.

Ferestrele ample sunt minunate surse de lumina naturala. In aceasta amenajare, cei doi pereti pe care au fost plasate ferestrele utilizeaza unghiurile pentru a obtine maximul de lumina naturala posibil.

Lampi din materiale neconventionale, in forme drepte. Atunci cand regasim aceste trasaturi si in mobilierul sau accesoriile care decoreaza camera, putem fi siguri ca avem de-a face cu un alt design scandinav de exceptie.

Citeste si despre moduri simple de amenajare a zonei de dining​

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole