9 modele surprinzatoare de perdele si draperii

O fereastra fara perdele pare adeseori incompleta. In principiu, perdelele si draperiile se imbina armonios la orice fel de fereastra, cu foarte mici exceptii.

Deschide Galeria

In functie de designul interior al camerei in care te gandesti sa pui perdele sau draperii si luand in considerare luminozitatea de care vrei sa te bucuri, trebuie sa stii ca variantele pentru fereastra ta sunt foarte variate.

Daca iti doresti un spatiu mai luminat in camera, este indicat sa iti pui doar perdele si eventual, perdele care vor avea draperiile trase in margini, cu un rol mai mult estetic. In situatia in care iti place lumina, dar vrei ca seara sa ai intimitate, este recomandat sa optezi pentru niste draperii mari, late si groase. 

Poti alege sa decorezi ferestrele cu draperii rosii, simple si elegante daca preferi un aspect mai rafinat sau cu draperii cu model discret, geometric. De asemenea, dungile negre si albe, in contrast cu tapetul sunt o alegere indrazneata, dar care va da personalitate atat perdelelor, cat si intregii camere.

Draperiile care vin sa completeze modelul perdelelor sunt o alegere potrivita pentru o camera cu stil. 

Daca esti curajos in amenajarea casei tale opteaza pentru modele de draperii indraznete, cu o panorama a unui oras, de exemplu. Va fi o alegere care te va face sa te simti liber si intr-un spatiu deschis, chiar la tine in living.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole