A patra editie de succes a clubului pasionatilor de cusut si brodat Creativo

In weekendul ce a trecut, a avut loc o noua editie a Creativo, dedicata industriei fashion si antreprenoriatului. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, acolo unde s-au desfasurat ateliere si workshopuri gratuite sustinute de Atelierele ILBAH, avand ca tematica brodatul, cusutul, croitul dupa tipare, desenul de moda.

Deschide Galeria

Toti cei prezenti la eveniment s-au bucurat de consiliere primita de la profesionisti in domeniu si au avut ocazia sa experimenteze tot ceea ce inseamna lucrul in domeniul fashion. In plus, vizitatorii au avut parte de demonstratii live despre tot ceea ce inseamna masini de cusut, surfilat sau brodat folosite in industria textila.

Pe parcursul celor doua zile de Creativo, sala de conferinte de la ARCUB, a fost plina. Sute de oameni s-au inscris online si au venit sa asculte sfaturile profesionistilor in domeniu. Invitatii au vorbit publicului despre provocarile industriei de fashion din Romania, metode de promovare dar si variante de finantare ale micilor ateliere de creatie. Printre speakeri s-au numarat designeri celebri, bloggeri dar si specialisti din domeniu: Mirela Diaconu, Florin Dobre, Dorin Negrau, Silvia Serban, Andrei Vulpescu, Oana Tache, Ines Turturica, Miruna Ardelean.

Despre Creativo

Creativo este un proiect ce indeamna pasionatii de moda sa se apropie de acest domeniu, acestia avand ocazia sa participe la conferinte, workshop-uri si ateliere gratuite organizate de cunoscuta scoala Atelierele ILBAH. Pentru cateva ore, participantii au ocazia sa se afle in rolul unui croitor, proiectant de tipare sau designer vestimentar si sa utilizeze echipamente de ultima generatie puse la dispozitie de CusutsiBrodat.ro.

 

Asteptam cu mare interes urmatoarea editie Creativo! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole