Amenajare axata pe neconventional intr-un apartament cu 2 camere

Astazi va prezentam un proiect de amenajare inspirational din centrul Moscovei. Interventia unui designer a dus la replanificarea radicala a zonelor acestui apartament. Rezultatul este un spatiu luminos si cald, cu un design modern si functional, cu zone deschise si bine accesorizate. 

Deschide Galeria

Bucataria si spatiul pentru luat masa au devenit mult mai spatioase, cu barne de culoare alba din lemn si corpuri de iluminat arhitecturale montate pe tavan. Tot aici sunt folosite si materiale de origine naturala de o pretiozitate aparte: marmura si lemn natural.

Trecerea catre living se face fluid, printr-o arcada larga. Cromatica se bazeaza pe alb pentru o luminozitate sporita a incaperilor. Amenajarea este caracterizata de simplitate, cu mobilier modern si functional, iar pe alocuri regasim pete de culoare in elementele de decor. 

Scenariile realizate in living cu benzi LED dispuse de-a lungul niselor din tavan pun in valoare fiecare zona arhitecturala a acestui spatiu. 

Luminozitatea provine si din paleta cromatica care se axeaza pe mult alb, crem, bej, roz pal, alaturi de accentele de culori care inveselesc decorul. 

In dormitor au fost utilizate materiale lucioase pentru a spori senzatia de spatialitate. Textilele continua linia moderna si simpla a decorului, atat prin culoare, cat si prin lipsa pattern-urilor. 

Duetul spoturilor incastrate pentru luminozitate difuza si al spatiilor marite vizual prin oglinzi continua si in baie. Cada dusului intr-o forma geometrica neconventionala se incadreaza cu atat mai bine spatiului disponibil. 

Designer: Ajform

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole