Amenajare eleganta a unui apartament mic

Acest apartament din Budapesta, de doar 40 de metri patrati, a fost proiectat si amenajat de catre biroul de arhitectura Suto Interior Architects, iar rezultatul este unul cat se poate de incantator.

Deschide Galeria

Culoarea gri este predominanta in acest spatiu, iar pe langa detaliile de ordin estetic, s-a urmarit crearea a numeroase spatii de depozitare. Mobila este configurata in asa fel incat sa separe camerele in mai multe zone, dar sa aiba si rafturi incapatoare.

Zona de living este despartita de un dulap imens, care are si functia de zid despartitor. Bucataria este suficient de incapatoare astfel incat sa fie folosita si ca zona in care se poate cina. Sufrageria este separata de bucatarie de un perete pe care este montat un televizor, in felul acesta fiind valorificat fiecare coltisor.

Citeste si 5 modele de amenajare pentru un spatiu mic

Desi sufrageria "comunica" direct cu bucataria, acestea sunt separate in mod inteligent fara ca aceasta imbinare sa para stramta si nefireasca.

Dormitorul cuprinde un pat dublu si un raft pentru carti, reviste si alte obiecte din casa, iar pe acest raft se poate pune chiar un televizor. Unul dintre pereti este decorat cu o imagine art pop care ofera personalitate interiorului si care face din acest perete punctul de interes al intregii camere. Si aici predomina culoarea gri a peretilor.

Baia pastreaza aceeasi nuanta, este minimalista, si chiar daca nu este atat de mare are suficient spatiu incat proprietarii sa se poate desfasura in voie.

Acest apartament este un exemplu bun despre cum pot fi proiectate casele mici. Adaptarea inteligenta a mobilierului creeaza multiple spatii pentru depozitare, iar culoarea placuta a peretilor fac ca spatiul sa para mai mare decat este in realitate. 

Citeste si Idei de amenajare pentru bucatarii compacte

 

Sursa foto: interiorholic.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole