fbpx

Amenajare inedit conturata intr-o garsoniera de 37 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Atunci cand avem la dispozitie un spatiu de dimensiuni reduse, folosirea indeosebi a stilurilor simple va reprezenta de fiecare data o reteta de succes.

Deschide Galeria

In cazul de fata vorbim de o garsoniera cu o suprafata de 37 de metri patrati, structurata intr-o maniera practica, fiecare loc fiind exploatat la un nivel ridicat. Nu putem sa nu observam prezenta elementelor principale si specifice acestui stil nuantele de gri, albastru , galben si lemnul ca textura liniara.

Living-ul iese complet din tipare si se separa in doua zone mai intai ne induce ideea de relaxare, aducand in prim plan zona unde intalnim canapeaua si masuta neconventionala de cafea, ca mai apoi sa se matamorfozeze intr-o camera de odihna cu ajutorul unui postament “ascuns” in parchet. Intr-o maniera moderna, postamentul glisant scoate la iveala un pat generos transformand astfel camera de zi intr-un adevarat dormitor.

Aceasta idee functionala vine in ajutorul celor care doresc ca spatiul restrans pe care il au la dispozitie sa aiba un caracter intim, personal, dar sa poata fi si un loc pentru socializare si relaxare in compania celor dragi. Mobilierul simplu si minimalist pare desprins din evolutia tehnologiei actuale si se completeaza modern cu un video-proiector pozitionat central, ideal pentru serile petrecute cu prietenii.

Pentru ca intreaga amenajare are la baza functionalitatea, spatiul balconului este utilizat intr-o foarte mare masura si se imparte in doua zone perfect delimitate spatiu de relaxare sub forma unor dulapuri incastrate si zona de lucru alcatuita din birou, scaun si lampa.

Lemnul ca si componenta, separa camerele intr-un mod natural sub forma unor grilaje. Singurele accente de culoare din bucataria tipic minimalista sunt placile de faianta ce despart mobilierul supraetajat de blat. Asa cum se poate observa, compactarea bucatariei transmite succint rolul camerei acela de pregatire si servire a mesei.

Desi ai putea crede ca dimensiunea redusa a spatiului baii nu iti poate satisface toate nevoile iata ca, folosindu-ti imaginatia si oferind cate un rol specific fiecarui loc, poti transforma o astfel de incapere intr-una care sa indeplineasca toate conditiile. Si aici, ca si in restul locuintei, intalnim lemnul ca textura principala si pattern-uri geometrice, perfect omogene cu povestea creata de faianta din bucatarie.

Designer : Geometrium

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...