fbpx

Amenajare inedit conturata intr-o garsoniera de 37 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Atunci cand avem la dispozitie un spatiu de dimensiuni reduse, folosirea indeosebi a stilurilor simple va reprezenta de fiecare data o reteta de succes.

Deschide Galeria

In cazul de fata vorbim de o garsoniera cu o suprafata de 37 de metri patrati, structurata intr-o maniera practica, fiecare loc fiind exploatat la un nivel ridicat. Nu putem sa nu observam prezenta elementelor principale si specifice acestui stil nuantele de gri, albastru , galben si lemnul ca textura liniara.

Living-ul iese complet din tipare si se separa in doua zone mai intai ne induce ideea de relaxare, aducand in prim plan zona unde intalnim canapeaua si masuta neconventionala de cafea, ca mai apoi sa se matamorfozeze intr-o camera de odihna cu ajutorul unui postament “ascuns” in parchet. Intr-o maniera moderna, postamentul glisant scoate la iveala un pat generos transformand astfel camera de zi intr-un adevarat dormitor.

Aceasta idee functionala vine in ajutorul celor care doresc ca spatiul restrans pe care il au la dispozitie sa aiba un caracter intim, personal, dar sa poata fi si un loc pentru socializare si relaxare in compania celor dragi. Mobilierul simplu si minimalist pare desprins din evolutia tehnologiei actuale si se completeaza modern cu un video-proiector pozitionat central, ideal pentru serile petrecute cu prietenii.

Pentru ca intreaga amenajare are la baza functionalitatea, spatiul balconului este utilizat intr-o foarte mare masura si se imparte in doua zone perfect delimitate spatiu de relaxare sub forma unor dulapuri incastrate si zona de lucru alcatuita din birou, scaun si lampa.

Lemnul ca si componenta, separa camerele intr-un mod natural sub forma unor grilaje. Singurele accente de culoare din bucataria tipic minimalista sunt placile de faianta ce despart mobilierul supraetajat de blat. Asa cum se poate observa, compactarea bucatariei transmite succint rolul camerei acela de pregatire si servire a mesei.

Desi ai putea crede ca dimensiunea redusa a spatiului baii nu iti poate satisface toate nevoile iata ca, folosindu-ti imaginatia si oferind cate un rol specific fiecarui loc, poti transforma o astfel de incapere intr-una care sa indeplineasca toate conditiile. Si aici, ca si in restul locuintei, intalnim lemnul ca textura principala si pattern-uri geometrice, perfect omogene cu povestea creata de faianta din bucatarie.

Designer : Geometrium

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...