fbpx

Amenajare moderna cu influente glam – Apartament cu 3 camere din Bucuresti

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Spatios, rafinat, extrem de elegant, fara a lasa impresia de  sobru. Asa am putea descrie la prima vedere apartamentul de 3 camere amenajat recent de echipa Cristina Micu interior design pentru un cuplu tanar de medici.

Deschide Galeria

Colaborarea a inceput cand apartamentul din Minulescu Residence, Bucuresti, era inca in stadiul la gri, nefinisat, insa conform designerilor, s-a dovedit a fi un santier cu grad mediu de complexitate. Amenajarea celor 98 mp utili a durat aproximativ 7 luni, cu o investitie de 45000 de euro.

Beneficiarii si-au dorit o amenajare moderna, cu influente luxury-glam, fara a compromite insa confortul si ergonomia spatiului. Din acest punct, stilul amenjarii a fost clar definit si a condus catre propunerea unor materiale si finisaje sofisticate, elegante si catre crearea unor detalii arhitecturale subtile.

Materialele catifelate folosite la draperii si mobilierul tapitat contureaza o atmosfera boema, in timp ce aduc un plus de confort spatiului. Fotoliul din living, tapitat cu catifea intr-o nuanta de albastru electric este accentul curajos, elementul -vedeta al zonei de zi.

Pentru finisajele bailor au fost alese placari cu faianta cu aspect de marmura, marmura alba pentru baia ei si marmura neagra pentru baia lui, mozaic L’Antic Colonial pentru zona accent din baia mare. Lavoarul din piatra naturala vine armonios in completarea atmosferei generale. Gresia finisaj marmura a fost folosita in bucatarie; completata de mozaicul deosebit utilizat pentru placarea zonei de deasupra blatului de lucru.

Oglinzile folosite in amenajare maresc vizual spatiul si ajuta la ghidarea luminii, in timp ce puncteaza zone cheie ale locuintei. Au fost propuse in toata zona de zi dar si in dormitor,  pe peretele cu tablia patului.

Impreuna cu oglinzile, accentele aurii (folosite la piesele de mobilier si corpurile de iluminat) confera eleganta amenajarii si marcheaza reusit anumite zone de interes.

In conturarea unei atmosfere glam, cu accente clasice, a contribuit si folosirea unor vopsele decorative cu texturi catifelate, in zona de living, dining si hol. Regasim si ancadramente si cornise  realizate din profile duropolimer folosite la delimitarea unor zone ale peretilor si marcarea conturului plafonului.

Arhitect: Cristina Micu

Foto: Arthur Tintu

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...