Amenajari de Craciun pentru spatii mici

Daca locuiti intr-un spatiu mic si mereu va simtiti limitat cand vine vorba de decorat spatiul, a sosit momentul sa demontam aceasta temere. Orice locuinta, oricat de mica, poate fi decorata festiv intr-un mod placut si estetic.

Deschide Galeria

Incepeti chiar de la usa cu o coronita frumoasa de brad care sa imprastie mireasma placuta in intreaga casa. Adaugati una sau doua panglici mai largi pentru a umple decoratiunea.

Cand aranjati masa pentru Craciun profitati de fiecare colt pentru a o pune in evidenta in intregul ansamblu. Decorati si marginile cu elemente festive si montati un mic aranjament in dreptul fiecarui invitat. Un servet colorat, cateva crengute de brad legate in jurul tacamurilor sau o simpla felicitare cu ganduri bune de sarbatoare.

Folositi diferite texturi si culori pentru a scoate in evidenta decorul festiv. Daca spatiul nu va permite amplasarea unui brad, faceti unul pe masura, mic care sa poata sta pe o masuta. Abordati situatia intr-o maniera originala: creati un bradut din luminite sau din globulete.

In spatiile mici, orice coltisor poate fi decorat si pus in valoare. Mici decoratiuni pe noptiere vor aduce spiritul de sarbatoare chiar si in dormitor.

Ciorapeii rosii, care se fixeaza deasupra semineului sunt un ornament traditional de Craciun. Intr-un spatiu mic, e posibil ca semineul sa nu existe, asa ca pastrati ideea cu ciorapii si atarnati-i intr-un loc vizibil. 

Dulciurile sunt o metoda simpla de a crea decoratiuni colorate si gustoase in acelasi timp. Folositi celebrele acadele pentru a amenaja masa intr-un creativ si placut musafirilor. Si fructele pot completa delicat aranjarea unei mese sau orice alta parte a casei cum ar fi bucataria.

Creativitatea este cuvantul cheie pentru a decora spatiile mici; personalizati casa pentru sarbatori feerice si momente frumoase cu cei dragi! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole