Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de trei camere din Bucuresti, recent amenajat de echipa iDecorate pentru o familie tanara cu o fetita de doi ani. Clientii au stiut inca de la inceput ca vor o amenajare calda, colorata, in care toti membrii familiei sa aiba acel sentiment de “am ajuns acasa”.

Deschide Galeria

Una dintre cerintele beneficiarilor a fost prezenta accentelor de culoare pentru a evita monotonia si utilizarea tapetului in cel putin o zona a locuintei.

Designerii au propus folosirea unor nuante de culori pastelate care sa pastreze si sa puna in valoare luminozitatea apartamentului si in acelasi timp sa reflecte armonios personalitatea si tineretea familiei.

Paleta cromatica a fost un factor important in aceasta amenajare insa pe primul loc s-a aflat functionalitatea. Au dorit sa profite de fiecare centimetru patrat disponibil si astfel  au creat sisteme de depozitari la comanda (realizate de Movi Design), pliate perfect pe dimensiunile spatiului.

La nivel de compartimentare, nu au fost aduse schimbari configuratiei propuse de dezvoltator; au fost pastrate spatiile  individuale existente: holul de acces, livingul cu zona de dining, bucataria inchisa, dormitorul matrimonial si cel al copilului, baia, grupul sanitar si un mic dormitor amenajat ca birou.

Dormitorul matrimonial a fost tratat ca un spatiu vesel, relaxant, in culori deschise , pastelate: verde fistic la interiorul nisei in care este amplasat patul, mov lila pentru draperii, roz pudra pentru accesoriile textile. Dulapul construit pe peretele cu patul asigura suficient spatiu de depozitare.

Biroul este amenajat in linii minimaliste, cu putine piese de mobilier, se evidentiaza biroul cu cele doua scaune rotative albe si canapeaua gri din spate. Predomina nuantele de gri, bej, crem, pata de culoare mai intensa aici fiind nuanta de portocaliu aleasa pentru stor.

Nuante de roz prafuit si lila predomina in camera copilului unde se face remarcat un pat ce aminteste de casutele din povesti. Camera a fost mobilata luand in calcul nevoia de spatiu pentru joaca a copilului, a fost lasat liber centrul camerei.

Arhitecti: iDecorate

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole