Apartament luminos decorat cu multa imaginatie

Opera designerilor de la Plasterlina, acest apartament luminos a fost decorat cu multa imaginatie, elementele de originalitate regasindu-se la fiecare pas. Haideti sa privim mai in detaliu amenajarea.


Deschide Galeria

Peretii albi predomina; desi ati spune ca pare plictisitor, din contra, este un excelent cadru pentru a dezvolta latura creativa. Astfel, peretele cu canapeaua din living a fost vopsit cu vopsea de tabla scolara; un perete intreg negru destinat exprimarii creative prin desene si mesaje amuzante.

Canapeaua alba se deschide prin pernele decorative colorate insotind in acelasi fel jucaus zona de zi a locuintei. O masuta mica, geometrica completeaza discret decorul.

Zona de bucatarie contrasteaza prin elementele din lemn, atat dulapurile cat si spatiul dintre ele si blatul de lucru. Mobilierul incorporat in perete este limitat ca marime, insa prezinta o latura practica. Contrastul alb-lemn atrage atentia si imparte zona de bucatarie, cel putin vizual, in doua parti aparent egale. Restul elementelor pastreaza tonul alb: scaunele, corpurile de iluminat si mobilierul despartitor avand si rol de suport pentru televizor. Interesant este felul cum se imbina in acelasi corp albul si nuantele de lemn pentru a crea o piesa de mobilier originala.

De remarcat corpul de iluminat suspendat si forma cablului creata pe peretele cu vopseaua neagra. Si pentru ca galeriile si colajele de fotografii sunt un trend in 2015, iata-le prezente si in aceasta locuinta, decorand aproape toata suprafata peretelui perpendicular pe cel negru, formand un joc interesant al contrastelor cromatice. 

Citeste aici despre tendinte in amenajarea livingului pentru 2015

Insa, dormitorul este, fara doar si poate, camera noastra preferata. Creativitatea designerului isi spune cuvantul si in aceasta incapere. Peretele cu patul este decorat in intregime cu tapet intr-o nuanta turcoaz cu buline albe si lampi suspendate negre. Lemnul este si aici prezent sub forma dulapurilor. Vis-a-vis de peretele cu tapet, vom gasi un perete placat cu lemn. Tablourile stilizate cu animale, cu rama neagra completeaza intreaga amenajare la nivel artistic.

Flisele din baie cu model de tabla de sah se regasesc pe jumatate de podea si pe zona cu dusul si toaleta; acelasi contrast cromatic alb-negru redus la o alta dimensiune pentru decorul baii. 

Sursa foto: home-designing.com

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...