Tendinte in amenajarea livingului pentru 2015

Dupa ce am vazut propunerile pentru dormitor in 2015, iata ca a sosit momentul sa aflam care vor fi tendintele pentru amenajarea livingului in acest an.

Deschide Galeria

O culoare de interes

Amenajarile in nuante neutre intra in categoria timeless. Nu vom da gres niciodata cu neutrele. Insa, nu strica ca din cand in cand sa urmarim potentialul noilor tendinte si sa extragem din ele ceea ce s-ar potrivi in interiorul propriei case. Astfel ca pentru 2015, adaugati o culoare de interes, vibranta care sa creeze un punct de interes in camera. Precum o canapea intr-o nuanta placuta de albastru. Scopul culorii este de a crea confort locatarilor. De altfel, accentele de albastru care vor predomina scena amenajarilor in acest an, completeaza bine marsala, culoarea anului 2015. 

Tapetul

Tapetul se reintoarce si capata noi valente in amenajarile moderne. Fie ca il folositi pe scara larga pentru toti peretii, sau doar pe un perete ca punct focal al camerei, adoptati un model placut vederii. De la printuri si fototapet, acest trend a prins deja contur in multe amenajari si este un detaliu care merita o incercare.

Galeriile

Galeriile foto de pe pereti sub forma unui colaj se regasesc in multe amenajari. Este o modalitate simpla de a decora un perete din living si a sparge o monotonie cromatica fara a investi sume mari in colectii de arta. Desigur, nu ignoram puterea operelor de arta expuse pe pereti in cazul colectionarilor pasionati. Peretele accent poate fi constituit dintr-o multitudine de idei: tablouri pop art, desenele copiilor, fotografii dragi, toate inramate in forme diferite sau chiar expuse simplu, fara niciun fel de rama.

Lampa trepied

Acest corp de iluminat a prins contur inca de la sfarsitul lui 2014 si continua in forta si in 2015. Daca va amenajati livingul, alegeti o lampa trepied pentru a decora coltul camerei sau pentru a va crea locul perfect pentru lectura. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole