Bucatarii minimaliste adaptate apartamentelor mici

Bucatariile moderne combina o estetica deosebita cu functii inteligente pentru a usura sarcinile cotidiene si a se plia cat mai mult pe nevoile omului contemporan. Bucataria pe care urmeaza sa v-o prezentam a fost special gandita pentru spatiile mici si compacte din apartamentele din zilele noastre.

Deschide Galeria

In timp ce unele bucatarii te obliga, prin felul in care sunt amenajate, sa aranjezi lucrurile haotic, acest tip nou de bucatarie iti permite sa ascunzi toate lucrurile din bucatarie intr-o maniera ordonata, pragmatica si care in acelasi timp sa arate bine vizual.

Principala caracteristica a acestei bucatarii este felul in care incorporeaza ideea de a optimiza spatiul astfel incat sa profiti la maximum de fiecare parte a ei. Noile tipuri de mese, pliabile, retractabile (detaliate si in fotografiile din cadrul galeriei) iti vor permite sa le folosesti doar cand ai nevoie. Noile caracteristici permit sa extinzi zona destinata servirii mesei printr-o masa extensibila. Exista chiar si un blat special creat pe care il puteti folosi atunci gatiti. Ulterior acesta se ascunde intr-un spatiu destinat lui, fara a va mai incomoda.

Bucatariile sunt special create cu dimensiuni reduse pentru a se plia spatiilor inguste oferite de apartamentele mici. Astfel, vei avea mai mult spatiu pentru a te misca in voie, fara sa ai senzatia de sufocare.

In materie de depozitare, vom gasi etajere si rafturi practice si estetice la fel si dulapuri inchise care vin sa dubleze efectul vizual placut. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole