Bucura-te de reducerile de la Brico Depot! Urmareste indicatorul Stop Pret si profita de preturile avantajoase

Odata cu sosirea verii, Brico Depot spune Stop pret produselor din gamele esentiale, materiale de constructii, bricolaj, mobilier si accesorii de baie, bucatarie si amenajari exterioare.

Deschide Galeria

Sub acest nou concept, profesionistii si amatorii in bricolaj vor gasi pe rafturile din depozite si in cataloagele de trafic, articole disponibile periodic, la momentul potrivit, in cantitati limitate, la cele mai mici preturi.

In perioada 3-15 iunie, renovarile iau avant, caci Brico Depot spune Stop Pret la materialele de finisaje, precum tencuiala decorativa si vopselele lavabile, la mobilierul si accesoriile pentru baie si bucatarie si la uneltele electrice profesionale. 

Si pentru ca perioada verii este optima pentru zugravit, clientii Brico Depot pot alege pe loc din cele 1500 de culori disponibile la masina de mixat, nuanta ce se integreaza perfect designului casei lor.

Reamenajarea baii nu a fost nicicand mai simpla. Mobilierul modern si cabinele de dus cu hidromasaj sunt disponibile la preturi avantajoase, pentru orice buget.

De asemenea, clientii vor avea la dispozitie in magazine si gama permanenta de produse, ilustrata in Catalogul Brico Depot 2016.

Cei care doresc sa beneficieze de produsele Stop Pret din aceasta perioada sunt invitati in depozitele Brico Depot din toata tara.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole