Bucuresti – Festivalului International al Luminii Spotlight, intre 23-25 aprilie

Prima editie a Festivalului International al Luminii Spotlight va avea loc intre 23 si 25 aprilie, si se va desfasura in zona centrala a Capitalei, pe un traseu clar delimitat: Calea Victoriei, Bd. Regina Elisabeta, zona Universitatii si a Teatrului National din Bucuresti. Scopul acestei actiuni este acela de a se promova o mai buna intelegere la nivel public a rolului central al luminii in lumea moderna. Informeaz un comunicat remis MEDIAFAX.


Deschide Galeria

Festivalul va fi lansat printr-un concert sustinut de Robin and the Backstabbers şi Alternosfera, pe 23 aprilie, de la ora 20.00, pe strada Franceza din centrul istoric al Bucurestiului.

Spotlight va aprinde Calea Victoriei de la Biblioteca Centrala Universitara pana la Piata Natiunilor Unite, aceasta transformandu-se intr-o expozitie-gigant de lumini, iar spatiile publice vor fi revitalizate prin intermediul instalatiilor interactive si al spectacolelor de lumini.

Ideea festivalului a aparut din nevoia alinierii la manifestarile similare din marile orase europene si isi propune sa includa Bucurestiul in circuitul celor mai importante festivaluri de profil. In acelasi timp Spotlight isi propune sa ii ofere publicului larg un spectacol unic in Romania.

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...