Buzunare de pereti realizate de Ampersand

Buzunare de pereti? Probabil ca ti-ai pus aceasta intrebare, nestiind exact la ce se refera, dar faptul ca esti aici si citesti acest articol, inseamna ca ti-a atras atentia si te-a facut curios sa cunosti acest concept nou, introdus de designerul foarte inventiv, Ampersand.


Deschide Galeria

Buzunarele de pereti sunt un fel de mini-rafturi, realizate manual, cu mult talent si dibacie, pentru a-ti oferi o alterntiva cocheta si creativa de depozitare a lucrurilor mici, pe care niciodata nu le gasesti cand ai nevoie de ele.

Daca iti surad ideile de design interior total outside the box, iesite din tipare, atunci aceste buzunare de perete sunt exact ceea ce ii lipsea casei tale.

Fiind realizate ca un caleidoscop, aceste buzunare realizate de Ampersand, sunt extrem de practice si in acelasi timp foarte atragatoare, fiind un mare plus de originalitate si creativitate adus interiorului locuintei.

Spatiile neutilizate de la tine din casa vor inceta sa existe, putan sa fixezi acest mic caleidoscop oriunde crezi tu ca va arata mai bine si iti va fi totodata si de folos. Buzunarele de perete sunt realizate din carton reciclat si vin in pachete a cate doua bucati si sunt perfecte pentru camerele de copii, dormitoare, birouri colorate, camere pentru bebelusi, ateliere, studiouri, camere de joaca si mai ales pentru clase cu elevi.

Dimensiunea unui astfel de caleidoscop este de aproximativ 30 cm x 30 cm x 8 cm si se preteaza oricarui spatiu care ii lipseste acea pata de culoare extrem de necesara si placuta ochiului. Pretul pentru 4 buzunare de perete este de $19.95, iar avand in vedere avantajele practice si estetice cu care vin, o putem considera o super oferta!

Noi recomandam aceasta inventie creativa si foarte originala oricarei persoane care isi doreste ceva nou, ceva care va atrage atentie asupra unor spatii care erau complet nefolosite pana in prezent.

Sursa Foto: http://www.icreatived.com

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...