Amenajari camereBaieCare sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Cele mai citite

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...

Ce sunt lichenii stabilizați și cum pot fi folosiți pentru amenajarea locuințelor?

O tendință modernă de amenajare a locuințelor este cea...

Panseluta – ingrijire si beneficii

Panseluța, una dintre cele mai delicate flori, este o...

Terapia cu plante si flori – Cum influenteaza plantele starea de bine?

Dacă întrebăm orice specialist în decorațiuni interioare cum ar...

Tot ce trebuie sa stii despre lalele cum trebuie sa le plantezi si sa ai grija de ele

Lalele sunt ușor de cultivat și le vedem primăvara...

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia vechi este la fel de importantă ca și mobilarea oricărei alte camere din casă. Este un spațiu de relaxare și „curățare” a oboselii de peste zi și, prin urmare, ar trebui să fie întotdeauna bine organizat și ușor de întreținut. Deși băile pot fi foarte personalizate și proiectate în funcție de preferințele individuale, anumite accesorii sunt comune tuturor.

Covor de baie

Spre deosebire de alte camere ale casei, baia se umezește cu ușurință. Acest lucru face ca podeaua să devină alunecoasă și să existe riscul de accidente. Covorașele de baie sau covoarele de baie pot fi de mare folos și   modelul potrivit cu finisajul sau mobila poate contribui la design . Cele mai multe dintre ele sunt fabricate din materiale antiderapante, super absorbante și sunt ușor de întreținut.

Oglindă

Oglinda este mai mult decât necesară în această încăpere. Sunt pe piață nenumărate modele,cu dimensiuni și forme variate, din care poți alege una mică sau mare,  luxoasă sau simplă sau există varianta de mobila baie cu oglinda inserată. Pentru estetică și funcționalitate ține cont de dimensiunea băii, de stilul ales și poziționarea acesteia.

Dozator de săpun lichid și suport pentru periuța de dinți

Acestea sunt câteva dintre accesoriile de bază care sunt inevitabile într-o baie, dar care pot reflecta simțul tău estetic. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de materiale (de la ceramică la piatră sau lemn), texturi și modele variate și pot fi montate pe perete sau dispuse pe blaturi. Poți opta pentru culori contrastante sau în acord cu mobila baie.

Bară pentru prosoape

Barele pentru prosoape sunt un alt element esențial pentru baie care poate reflecta în totalitate stilul tău. Disponibil în diverse materiale și modele, acestea pot fi fie montate pe perete, de cele mai multe ori alături cu o perdea duș.

Suporturi organizatoare

Aceste organizatoare compacte și elegante se pot dovedi neprețuite atunci când aveți multe produse cosmetice, de întreținere sau de alt fel  și doriți ca spațiul să arate ordonat. Fie că sunt aplicate pe perete, dispuse pe piesele de mobilă baie, pentru sertar sau de așezat pe rafturi sau blat sigur vei menține ordinea și curățenia mult mai ușor și vei găsi cu ușurință orice obiect necesar.

Coș de gunoi

Baia ar trebui să rămână întotdeauna așa cum ți-o dorești, adică îmbietoare și curată. Ambalaje, ambalaje de cosmetice uzate, fire de păr – nimic nu ar trebui să  afecteze stralucirea baii tale stilate. Prin urmare, este esențial să ai un coș de gunoi, preferabil dintr-un material rezistent la umiditate.

Perdea duș

O perdea duș este necesară pentru protecția spațiului de umiditate, mai ales dacă baia are dimensiuni reduse. Te vei bucura relaxat sub jetul de apă, dacă știi că ai o perdea duș care ține stropii la locul lor. O variantă utilă ar fi un model de perdea cu buzunare, astfel încât să ai la îndemână obiectele pe care le folosești la duș.

Dispenser de odorizant

Băile sunt menite să te împrospăteze după o zi obositoare sau să-ți ofere energizare pentru ziua ce vine. Ce altceva decât o baie bună în aer aromat îți poate aduce asta. Dozatorul de odorizant este, prin urmare, un element necesar pentru a avea o experiență plăcută. Indiferent cât de obositoare a fost ziua ta, o briză a parfumului favorit îți poate îmbunătîți starea de spirit.

Plante vii

Cu toții suntem de acord că în viața ultramodernă, tuturor ne este dor să fim aproape de natură. Și cam acesta este motivul pentru care am început cu toții să cultivăm plante la noi acasă. A avea oază de verdeață în baie, de asemenea, ne poate oferi un sentiment de liniște și relaxare. Păstrați o plantă în ghiveci pe podea,aproape de o sursă de lumină naturală, pe blat sau pe una din piesele de mobilă baie. Alege plante care preferă mediul mai umed și lumina indirectă.

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...