Casa-Muzeu Star Trek de vanzare!

Serialul Star Trek are milioane de fani in intreaga lume, fiind un real fenomen in randul tuturor iubitorilor de filme si seriale Science-Fiction. Cum fanii acestor sitcom-uri tind sa devina fanatici si sa duca totul la un alt nivel, cel mai mare fan Star Trek si-a transformat locuinta intr-un real muzeu dedicat acestui serial.


Deschide Galeria

Proprietarul acestei locuinte tematice de lux este nimeni altul decat CEO-ul site-ului FriendFinder.com, acesta hotarand recent sa isi vanda casa dedicata serialului Star Trek, aflata in partea de sud a statului american Florida.

Pretul cerut pentru acest altar Sci-Fi este de 35 milioane de dolari, fiind cea mai scumpa casa din Miami.

Cu 8 dormitoare, decorata intr-un stil mediteranean, aceasta locuinta luxoasa este atragatoare pentru orice persoana, indiferent daca aceasta este un fan al serialului sau nu.

Interiorul casei este decorat exact ca nava spatiala Enterprise, avand in componenta o sumedenie de obiecte din seria Star Trek. De altfel, pasiunea proprietarului pentru filmele, serialele si jocurile stiintifico-fantastice nu se limiteaza doar la Star Trek, acesta amenajand o camera tematica pentru Call of Duty, o sala de forta, un salon de baluri si un cinematograf unde se regasesc elemente din Star Wars.

Exteriorul casei este amenajat in aceeasi maniera luxoasa, fiind dotat cu toate utilitatile necesare, de la o piscina foarte generoasa, cu mini bar incorporat, pana la un teren de baschet in marime reala.

 

Sursa Foto: Daily Mail

Articole noi

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...