Ceasuri inedite pentru decorul camerei

Intotdeauna vom avea nevoie de ceasuri. Fie mici sau mari, ele ne vor ajuta sa aflam ora exacta si sa pastram un simt al trecerii timpului. Dar acest lucru nu inseamna ca ceasurile trebuie sa fie plictisitoare. Din contra, ele pot fi atractive si cu un design inedit.


Deschide Galeria

Personalizarea camerei cu ceasuri cu modele deosebite este o tendinta care prinde contur. Exista atat de multe modele care pot fi integrate in decor cum nu ne-am fi putut imagina vreodata. Diversitatea si ingeniozitatea designerilor este uimitoare. Practic exista modele care sa se asorteze cu orice tip de decor si stil abordat.

Ceasuri traditionale versus ceasuri handmade

Ceasurile traditionale sunt plictisitoare pentru ca nu ne surprind cu absolut nimic. Tic-tacul e acelasi, limbile merg in aceleasi directii, iar orele sunt la locul lor. Doar uitandu-ne la ceas si ajungem sa uram timpul. Poate a sosit momentul sa schimbam acest ritm si sa ne inspiram din noile modele.

Cu putin efort vom putea chiar noi sa dam viata unui ceas de perete personalizat. Cum ar fi niste ceasuri create cu diverse fotografii inramate, aranjate corect in dreptul orelor obisnuite? Montati in mijloc mecanismul si ceasul este gata. Va veti uita mereu cu placere la un astfel de cititor al timpului. Holul de la intrare ar fi un loc potrivit pentru astfel de ceasuri. Veti surprinde oaspetii de la primii pasi in casa dumneavoastra. 

Oricat de incredibil ar suna, va puteti realiza chiar dumneavoastra propriile ceasuri handmade. Nu trebuie decat un strop de imaginatie si cateva lucruri pe care sa le montati. De la o farfurie, la betisoare lipite unul langa altul pentru a crea un cerc, la o tava colorata de tarta, pana la creioane si panza montata pe un suport rotund, si lingurite de plastic colorate. Toate sunt idei ingenioase si pot deveni rapid unul din ceasurile preferate din casa.

Va invitam sa va delectati cu alte cateva modele din galeria foto pentru a va inspira in demersul crearii ceasului perfect. Succes!

Sursa foto: homedesignlover.com

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...