Cele mai creative designuri de scari

Pentru o casa cu etaj, scarile pot reprezenta o reala problema, dar in acelasi timp, daca ai ales un design care sa iti placa, vor fi mereu o placere, atat la coborare, cat si la urcare.

Deschide Galeria

Cand vine vorba de scari, arhitectii si designerii specializati pe aceasta latura, ne-au demonstrat ca originalitatea si creativitatea nu pot avea limite.

Trepte plutitoare din lemn.

Treptele plutitoare din lemn. Daca sunt bine fixate in perete, nu va trebui sa iti faci griji niciodata, insa ar trebui testate inainte pentru a vedea la ce greutate rezista fiecare treapta in parte.

Scarile cu tobogan. sursa foto

Scarile cu tobogan vor fi o mare bucurie pentru toata lumea. Pe langa faptul ca vei economisi timp atunci cand te grabesti, ele vor fi o placere si la batranete cand nu vei mai pierde atat de mult timp pe scari. Cel putin nu atunci cand le cobori.

Scari tip tunel plutitor. sursa foto

Tunelul “plutitor” ofera un sentiment de siguranta si un design foarte atragator pentru orice casa.

 Trepte cu mesaje. sursa foto

Mesajele pe trepte sunt un mod original de a-ti decora casa. Acestea pot fi amuzante sau motivationale si le vei putea schimba de fiecare data cand simti ca vrei ceva nou.

Scari curbate in forma de floare. sursa foto

Scarile curbate, in forma de floare, vor oferi o priveliste deosebit de placuta in momentul in care cobori treptele.

Scari tip fagure de albina. sursa foto

Fagurele de albina este o forma tot mai prezenta in designurile moderne si se poate intelege foarte usor de ce. Scarile au o forma hexagonala, foarte atragatoare si vor fi un punct de atractie in casa ta.

 

Scari in zig-zag. sursa foto

Scarile in zigzag sunt foarte interesante, cu o estetica speciala, dar in acelasi timp, daca te intorci acasa dupa o seara in care ai petrecut cu ocazia unui eveniment, s-ar putea sa iti creeze mari probleme.

Scara biblioteca. sursa foto

O biblioteca in interiorul scarilor tale este unul dintre cele mai bune variante pe care le-ai putea alege. Pe langa faptul ca vei economisi spatiu, vei oferi casei tale un aspect foarte sofisticat si mereu vei fi inspirat de cartile pe care le-ai citit sau pe care iti doresti sa le citesti.

Scari transparente cu leduri. sursa foto

Ledurile sunt ultimul trend in materie de design interior, iar de la sfarsitul anului 2013, incep sa apara in tot mai multe locuri din casa. Daca nu ai rau de intaltimi, scarile de sticla cu leduri luminoase sunt o alegere excelenta pentru casa ta.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole