fbpx

Concurs de design interior organizat de Atelierele Ilbah

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Prietenii nostri de la Atelierele Ilbah au lansat un concurs dedicat pasionatilor de design interior, iar premiul consta intr-un curs de decorator interioare.

Deschide Galeria

Daca iti place sa te joci cu formele si culorile, daca ti-ai amenajat deja propria locuinta si prietenilor le place atat de mult incat au inceput sa-ti ceara sfaturi, atunci e momentul sa participi la acest concurs prin care vei putea aprofunda cunostintele si afla multe alte lucruri interesante despre acest domeniu minunat.

Cum participi?

Trimite maximum 4 fotografii care sa ilustreze o amenajare realizata de tine alaturi de descrierea proiectului in cateva cuvinte. Proiectul poate fi o locuinta in ansamblu, o camera, un balcon, un spatiu de relaxare. Nu te ingrijora in privinta executiei deoarece acest concurs este destinat exclusiv amatorilor si pasionatilor de design.

Prima etapa a concursului se termina pe 15 august 2016. In cea de-a doua etapa, arhitectii de la Atelierele Ilbah vor selecta proiectele cele mai interesante care vor merge in finala. In perioada 26 august-15 septembrie, publicul va putea vota pe pagina de Facebook Atelierele Ilbah proiectul de amenajare preferat. Castigatorul va fi cel care va obtine cele mai multe like-uri si va fi anuntat pe 16 septembrie 2016.

Premiul concursului

Castigatorul concursului va avea ocazia sa participe la unul dintre cele mai de succes cursuri organizate de Atelierele ILBAH, cursul de Design Interior. Cu ajutorul trainerului arh. Miruna Ardelean, timp de 10 saptamani, va invata care sunt regulile dupa care se ghideaza un designer in amenajarea spatiilor interioare, cum sa foloseasca culorile si texturile potrivite, precum si multe alte secrete ale acestei frumoase meserii. Cursul, acreditat de Ministerul Muncii, include vizite la furnizori de mobila si decoratiuni, precum si realizarea de proiecte 2D si 3D astfel incat, la absolvire, castigatorul va fi pregatit sa amenajeze orice spatiu de locuit.

Aici te poti inscrie si afla detalii suplimentare despre concurs si desfasurarea lui. Mult succes!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...