fbpx

Construirea si obtinerea finantarii pentru o casa din BCA

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Materialele conventionale de constructie, cum ar fi piatra, caramida si cimentul, desi sunt inca foarte folosite si preferate de catre majoritatea constructorilor, acestea pierd tot mai mult teren in fata materialelor mai moderne, mai ieftine si pentru care se pot obtine finantari foarte flexibile si convenabile.

Deschide Galeria

BCA-ul, betonul celular autoclavizat, este unul dintre aceste materiale moderne, tot mai cautate in constructia caselor noi. Marele avantaj al acestui material este rezistenta termica crescuta si costurile reduse in ceea ce priveste energia termica consumata intr-o locuinta.

Desi este un material modern, BCA-ul este folosit de aproape un secol, dar avand in vedere lipsa popularitatii sale, in dauna materialelor conventionale, acesta s-a dezvoltat treptat, insa fara a face “furori” in lumea constructiilor pana in prezent.

Avantajele optarii pentru acest material sunt rezistenta in situatia unor calamitati, cum ar fi cutremurele, durabilitatea si izolarea termica foarte eficienta a imobilului tau. Fiind si un material ecologic, usor de manipulat si produs din materii prime cum ar fi nisipiul, varul, cimentul si desigur apa, acestea ii ofera BCA-ului o izolare termica si fonica foarte ridicate.

Obtinerea finantarii pentru o constructie realizata pe baza acestui material se poate obtine foarte usor de la mai multe banci din Romania, si ve putea accesa un plan de finantare printr-un contract de economisire-creditare.

Poti depune bani lunar intr-un cont bancar pentru un produs de economisire-creditare, timp de 5 ani, iar statul ofera o prima anuala de 25%, in limita a 250 de euro/an, la care se adauga si dobanda fixa de la banca pentru care ai optat.

Un calcul simplu ne arata ca la depunerea a 375 de lei lunar, vei strange in contul tau suma de 1.000 de euro annual, iar dupa 5 ani, la cei 5.000 de euro adunati se va adauga suma de 1.250 de euro, din partea statului si dobanda venita din partea bancii, pe durata a 5 ani de zile.

 

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...