Containere maritime transformate in locuinte – 10 modele

Containerele care in trecut au fost folosite pentru transportul marfurilor au acum o noua intrebuintare: spatii de locuit. Containerele maritime reconditionate reprezinta solutiile ideale pentru cei care vor sa economiseasca bani, dar si pentru cei care sunt pasionati de reciclare si vor sa faca din asta un adevarat mod de viata.


Deschide Galeria

Specialistii in constructii cauta mereu solutii inovatoare pentru spatiile de locuit care sa fie si avantajoase din punct de vedere financiar, dar sa fie si confortabile si sa arate bine.

Fie ca sunt atrasi doar de preturile relativ mici ale acestor containere, in comparatie cu locuintele construite din materiale clasice, fie ca vin gata facute si nu mai trebuie decat asamblate, fie ca sunt atrasi de farmecul estetic al acestora, cei care locuiesc in case facute din containere dau dovada ca atunci cand isi propun, oamenii se pot adapta cu usurinta noilor medii de locuit.

Citeste si Casute mici si portabile care te fac sa visezi frumos

Doar in SUA exista aproximativ 30 de milioane de asemenea containere, iar cu ele se transporta diferite marfuri. Totusi ele nu raman in circulatie foarte multa vreme, iar cand sunt scoase la “pensie” ajung sa capete o noua calitate: locuinte.

Desi dimensiunile unei asemenea locuinte sunt mai mici, oamenii care locuiesc in ele au parte de confortul specific unei case normale. Unii dau un aspect foarte placut acestora si le transforma chiar in restaurante sau alte localuri pentru petrecerea timpului liber. Au un aspect cat se poate de placut si sunt autentice.

Containerele reprezinta o solutie ecologica, sunt durabile si pot fi mutate cu usurinta de colo-colo, fara a li se afecta structura.

Citeste si 8 modele de casute eco-friendly

Sursa foto: dwell.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...