Creativo, eveniment de moda unic in Romania, a dat startul inscrierilor la cea de-a 6-a editie

In perioada 3-4 noiembrie, #Creativo isi va deschide portile pentru cea de-a 6-a oara, dand startul inscrierilor la peste 35 de ateliere si demonstratii gratuite, din toate ramurile industriei de fashion, cat si la 7 conferinte cu speakeri de renume, pregatiti sa impartaseasca publicului larg secretele reusitei in acest domeniu competitiv. Evenimentul, organizat de Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat si Tipare de Croitorie, va avea loc la ARCUB (Centrul Vechi, Hanul Gabroveni, Str. Lipscani nr. 84 – 90), intre orele 10:00-19:00.

Deschide Galeria

Toamna se numara… pasionatii de moda!

Pe tot parcursul celor 2 zile de eveniment, traineri specialisti Atelierele ILBAH vor sustine ateliere interactive de croitorie, desen de moda, drapaj, croit dupa tipare sau broderie computerizata. Specialistul Adina Popescu va introduce pasionatii in complexa lume a tehnicilor de quilting si patchwork, iar maistrul croitor Razvan Pintea va realiza demonstratii spectaculoase de croitorie barbateasca de tip bespoke. O noutate in cadrul evenimentului este atelierul de design pantofi, unde persoanele interesate isi vor putea transpune ideile creative pe hartie, folosindu-se de o varietate de forme si texturi. In plus, echipa Cusut si Brodat, va oferi vizitatorilor ocazia de a observa îndeaproape lucrul cu masini de cusut, surfilat și brodat, atat de uz casnic cat si industrial, varf de gama, marca Brother.

Printre speakerii de renume ai conferintelor acestei editii #Creativo se numara Maurice Munteanu, stilist si fashion editor Elle Romania, designerii apreciati ca Silvia Serban si Elena Perseil, cat si antreprenori din industria fashion ca Mirela Bucovicean (Molecule F) sau Elena Cernatescu (Alina Cernatescu Fashion).

Participantii pot descoperi mai multe despre cheia succesului in mediul online si modalitati de a transforma like-urile in profit, de la trendsetterii Andreea Diana Constantinescu, Emiliana Burghelea si Maria Pasca.

#Creativo isi propune sa reimprospateze industria de moda din Romania, oferind suport viitorilor antreprenori. In acest context, persoanele interesate pot alege sa participe la Conferinta Start-Up Nation 2.0, pentru a afla totul despre noile reglementari din cadrul acestui proiect de success. Pe deasupra, Cristian Ionut Burcea, Manager Regional al BT Mic, va impartasi vizitatorilor secretele unei afaceri profitabile, cat si metode viabile de finantare, in cadrul Conferintei “Primii pasi in antreprenoriat”.

Intrarea in cadrul evenimentului este GRATUITA, insa pentru a participa la Conferinte si Ateliere este nevoie de inscriere prealabila pe site-ul oficial #Creativo. Programul complet al atelierelor, dar și detalii despre modalitatea de inscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat și Cusut, Brother, Tipare de Croitorie.

Eveniment sustinut de Banca Transilvania.

Parteneri: ARCUB, Primaria Capitalei.

Colaboratori: La Projet D’Amour, Metal Creativ, Molecule F, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Beraria H.

Parteneri media: Burda International, Burda style, Diva Hair, Femeia, Povestea Casei, Revista Atelierul, Acasa.ro, Verdict.ro, Eva.ro, Dialog Textil, Business Textin, Radar de Media, SavaIonut.ro, #SuntMandra.ro.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole