Creativo sau cum sa explorezi noi laturi ale creativitatii tale cu ajutorul specialistilor Atelierele Ilbah

Pasionatii de moda, designeri, antreprenori si simpli vizitatori au participat weekendul trecut la Creativo, un concept unic pe piata din Romania, organizat de Atelierele Ilbah, care a reunit peste 30 de ateliere gratuite de design vestimentar, consiliere si dezvoltare personala, dar si demonstratii de masini si utilaje folosite in industria textila.

Deschide Galeria

Cei prezenti la The Ark s-au putut bucura de workshop-uri de cusut si brodat, croit dupa tipare sau drapaj pana la consiliere pentru inceperea unui business in domeniu, fashion, public relations sau styling. In total, peste 400 de persoane au participat la atelierele gratuite si au experimentat ce inseamna sa lucrezi in acest domeniu fascinant.

“Ne-am dorit sa oferim o mostra a vietii de designer, a ceea ce presupune sa fii parte din industria modei, indiferent daca vorbim despre croitorie, proiectare vestimentara, design sau felul in care reusesti sa-ti spui povestea. Cu ajutorul partenerilor nostri ne dorim sa oferim un sprijin real celor care vor sa inceapa un business in domeniu si sa ofere o alternativa invaziei de produse made in China”, a declarat Vlad Iliescu, general manager Atelierele Ilbah.

Toti vizitatorii de la Creativo au putut participa si la demonstratiile oferite cu masinile de cusut, surfilat, brodat si de craft, casnice si industriale, varf de gama pe piata de profil oferite de BroRom, importator oficial al masinilor Brother.

Pe langa maratonul de ateliere, conferinte si demonstratii, vizitatorii Creativo au putut admira si o expozitie a designerilor consacrati, cum ar fi Mirela Diaconu, Razvan Valceanu, Adrian Oianu, dar si branduri noi cum sunt Gina Cas sau Maressia. Iar pentru ca la un astfel de eveniment nu puteau lipsi designerii din generatia noua, peste 20 de expozanti au incantat cu creatiile lor. Moenra, Atelier Muna, Maison Ilia, Aranjat by Anne, Milena, Pink Amnesia by Iuliana Stanciu sunt nume noi din industrie, designeri la inceput de drum care au adus la Creativo colectii fresh, funky, modele unicat sau in editie limitata.

De asemenea, la Creativo au venit si furnizori importanti pentru dezvoltarea unui business in acest domeniu, dar si pentru cei care doresc sa realizeze haine sau obiecte de decor ca hobby, acasa: textile de la Fabrix.ro, tipare si manechine de croitorie de la tiparedecroitorie.ro, accesorii de la Prym, masini de cusut, brodat si surfilat de la cusutsibrodat.ro.

Urmatoarea editie a acestui eveniment inedit in peisajul urban va avea loc in aprilie 2017 si promite sa aduca noi surprize si multe idei creative din industria modei. Urmariti noutatile aici.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole