Culori pastelate si ambient luminos in apartamentul unei familii din Bucuresti

Pentru astazi iti propunem sa te inspiri din amenajarea acestui apartament de 3 camere din Bucuresti ce poarta semnatura tinerei Hajni Ilyes. Hai sa afli mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Deschide Galeria

Apartamentul, cu o suprafata de 73 metri patrati, este situat aproape de centrul orasului cu o priveliste frumoasa asupra Bucurestiului. Calin, impreuna cu familia sa, a dorit ca noua locuinta sa fie una calda, aerisita si luminoasa, neaparat cu biblioteca cat mai mare, cu o zona de dining cu bancuta si masa si cu o bucatarie bine organizata.

Finisajele existau deja in apartament, astfel ca Hajni a lucrat asupra accentelor de culoare, a mobilierului si accesoriilor care sa contureze caminul visat de cei trei. „Am folosit culori pastelate ce se imbina perfect cu lemnul de stejar natur, oferind un mediu placut si confortabil. In cateva zone ale casei am inserat accente de culoare in contrast cu mobilierul: verde pe hol si in living, bej in dormitorul matrimonial.”

Dupa traversarea unui hol mic, ajungem in zona principala a apartamentului, livingul. Aici, regasim detalii ce reflecta cateva din pasiunile familiei: cuierul sustine o racheta de tenis, biblioteca adaposteste colectia de carti, iar in zona diningului regasim si fotografii realizate de Calin.

Canapeaua (realizata pe comanda la Ploiesti de catre cei de la Canapele Eco) este pozitionata in asa fel incat privelistea sa poata fi admirata constant, fiind in acelasi timp locul excelent pentru relaxare alaturi de o carte buna. Balconul a fost amenajat si el ca o zona de savurat cafeaua dimineata sau de admirat apusul la ceas de seara: doua scaune si o masa din lemn alaturi de mici decoratiuni.

„Bucataria este mica, dar bine organizata, satisfacand toate nevoile familiei. Si pentru aceasta camera am ales, ca si in restul locuintei culori calde in combinatie cu lemn. Verdele mobilierului rezoneaza cu cel folosit in zona de dining, avand astfel o conexiune coerenta a functiunilor.”

Fetita este pasionata de pasari, de aici si desenul de pe pereti realizat de un prieten al familiei in camera acesteia. Finisajele deschise, culorile si designul obiectelor de mobilier, impreuna cu lumina naturala, creeaza un spatiu dinamic, dar primitor si relaxant in acelasi timp.

​Dormitorul matrimonial imbina perfect culorile deschise si texturile calde cu tablourile, iar pick-up-ul parca te transpune in lumi boeme.

Mobilierul din living, din dormitor, holul alaturi de comoda mica si biroul fetitei au fost realizate pe comanda de Boreal Mob din Brasov. Paturile si covoarele sunt de la IKEA, iar masa si bancuta de la Nomad Studio. Corpurile de iluminat au fost achizitionate de la IKEA, Mobexpert si Annora din Brasov. Bucataria a fost realizata cu ajutorul celor de la Amplius. Amenajarea a durat 7 saptamani, iar rezultatul final a fost pe placul intregii familii.

Daca iti doresti sa colaborezi cu Hajni pentru un proiect de amenajare a locuintei, o poti contacta aici.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole