Culori vesele in amenajarea moderna a unui apartament de 3 camere

Cand au vizionat acest apartament, proprietarii i-au simtit potentialul, in ciuda stadiului de degradare in care se afla. Au ales sa-l cumpere, desi cei din jur nu i-ar fi dat inca o sansa. Cu rabdare si creativitate, au reusit sa-l transforme intr-un spatiu luminos si primitor, un adevarat camin pentru toata familia.

Deschide Galeria

Apartamentul de 3 camere se afla in apropierea zonei de coasta din Marea Britanie; de aici, si alegerea motivelor marinaresti, discret integrate in amenajare. Noua locuinta primeste multa lumina naturala, iar culorile folosite amplifica spatiul si luminozitatea incaperilor. Au folosit materiale naturale, culori pastel si imprimeuri vesele, dinamice.

In living, au ales sa pastreze ferestrele mari cu privelistea spre golf. Au creat aici o zona de relaxare si lectura cu multe perne colorate care sporesc confortul. Tot pentru confort au ales mocheta pentru pardoseala din living si dormitoare. Decorul este placut, cu piese facute chiar de proprietari din diferitele obiecte pe care le-au colectionat de-a lungul timpului. Amenajarea este simpla, cu accent pe functionalitate.

Pentru a contura noua bucatarie, au facut modificari in hol, largind astfel spatiul pentru gatit. Acum, bucataria este mai luminoasa si mai usor de folosit, cu piese de mobilier dispuse liniar, iar masa asezata la perete (este extensibila). Schema de culori este neutra, cu tuse de roz si decoratiuni care anima atmosfera bucatariei si reduc din caracterul tehnic al acestei functiuni.

Dormitoarele preiau si ele din paleta de pasteluri folosita in zona de zi. Spatiile inspira relaxare si tihna gratie culorilor si texturilor folosite. Tema semineului fals este reluata si in dormitorul matrimonial (o regasim in living sub forma unei sobe electrice de mici dimensiuni). Decorul abunda in piese de inspiratie marina, cu imprimeuri, culori sau texturi ce amintesc de faptul ca locuinta se afla in apropierea marii. Fundalul amenajarii ramane unul neutru, cu mult alb, crem si gri deschis pentru a echilibra intensitatea pastelurilor. Si pentru camera fetitei au ales imprimeuri vesele, colorate, cu accesorii ce pot fi schimbate usor pe masura ce copilul creste.

Speram sa te inspire acest minunat apartament!

Sursa foto: idealhome

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole