Cum isi imagineaza arhitectii din Coreea de Nord viitorul in materie de cladiri

Coreea de Nord este o tara unica in lume si este totodata locul celui mai inchis regim comunist de pe fata Pamantului. Aceste lucruri nu fac altceva decat sa ne starneasca curiozitatea pentru aceasta tara izolata, crescandu-i astfel farmecul aparte pe care il are.

Deschide Galeria

Desi pentru unii poate fi considerat un loc pe care nu ar trebui sa il vizitezi niciodata, pentru altii, Coreea de Nord se afla in varful listei cand vine vorba de locuri de vizitat macar o data in viata.

Fiind o tara izolata, adaugand faptul ca oamenii nu au contact cu exteriorul si nu au acces la Internet, tot ce se dezvolta in aceasta tara este unic in lume si are o amprenta originala a regimului de la Phenian.

Cativa arhitecti nord-coreeni, nascuti in Marea Britanie, au realizat niste machete si proiecte pe care si-ar dori sa le implementeze in viitor in tara lor de origine, Coreea de Nord. Acestia si-au imaginat viitorul arhitecturii si cum va arata peisajul nord-coreean in cativa ani de zile, oferind solutii reale pentru atragerea turistilor in aceasta tara asiatica.

Sursa Foto: Wired

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole