fbpx

Do It Yourself: Cum reconditionam un dulap vechi? (DIY)

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Doar pentru ca un obiect de mobilier s-a invechit, uzat sau deteriorat putin, nu inseamna ca acesta trebuie trimis direct la cosul de gunoi sau pus in stiva de lemne pentru foc. Orice piesa de mobilier merita o a doua sansa, iar rezultatele pe care le vei avea, s-ar putea sa te surprinda intr-un mod foarte placut.

Deschide Galeria

Sarah a realizat acest lucru si luand un dulap vechi s-a gandit cum ar putea sa il transforme in ceva modern, cochet si sa serveasca din nou scopului initial, dar cu un aspect complet schimbat. Avand in vedere ca in reconditionarea mobilierului vechi nu trebuie sa investeti multi bani, deoarece s-ar putea sa nu iasa tocmai ce ti-ai dorit, este indicat sa apelezi la metode DIY – Do It Yourself, iar costurile pentru un proiect de acest gen vor scadea considerabil.

Dulapul vechi este o piesa de mobilier de serie, pe care aproape oricine a avut-o, iar daca nu se regaseste astazi in casele noastre, cu siguranta am avut odata ceva similar de care ne-am debarasat la primele semne de uzura.

Primul lucru pe care l-a facut Sarah in proiectul DIY de reconditionare a mobilei a fost sa slefuiasca foarte bine tot dulapul pentru a se asigura ca a scapat de toate semnele de uzura acumulate de-a lungul timpului.

Dupa finalizarea slefuirii, s-a aplicat un strat de vopsea lucios, menit pentru a-i reda farmecul de odinioara, imbinat cu un suflu nou de mobilier modern, contemporan. Adaugand cateva pete de culoare pentru a schimba complet aspectul initial, Sarah a reusit o transformare reusite, iar apeland mereu la astfel de solutii DIY pentru orice piese de mobilier vechi, s-ar putea sa te surprinzi de rezultatele pe care le vei avea si tu cu propria ta mobila veche.

Sursa Foto: http://www.apartmenttherapy.com/

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...